Wilma Elles, İstanbul’da başına gelen tacizi anlattı

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
Oyuncu Wilma Elles, 1,5 yıl evvel İstanbul’da yaşadığı taciz olayını anlattı. Ellerinde torbalarıyla yokuş çıkmak üzereyken bir servis sürücüsünün kendisine yokuş başına kadar yardımcı olmayı teklif ettiğini, akabinde aracı tenha bir yere çektiğini ve taciz etmek istediğini tez etti. O anları anlatan oyuncu, sürücüsü kendisiyle görüşeceğini söyleyerek kandırarak bu durumdan kurtulduğunu lisana getirdi.

Beni 5-6 kere aradı

Wilma Elles, “Aracın ortasındayım ve tek başınayım mezarın yanında duruyoruz. Kapıları kapatıyor. Sürücü gidiyor, perdeleri kapatıyor ben çok heyecanlıyım lakin belirli etmedim. Siz ne yapıyorsunuz dedim, ‘oldukça hoşsunuz biz tanışalım’ falan dedi. Ben de siz hayli hoşsunuz dedim, epeyce beğenilen bir erkeksiniz sizinle daha düzgün bir yerde bir ortaya gelelim dedim. Burada değil, numaramı vereyim dedim. Ben gerçek numara vermek zorunda kaldım zira biliyordum ki o beni çaldıracak. Çaldırdı, bir süre daha sonra ikna oldu. Titreyerek otomobilden indim, daha sonra beni 5-6 defa aradı.” dedi.

Benim kusurum, nasıl bindim

Elindeki poşetler niçiniyle servis sürücüsünün kendisine yardım etmek emeliyle aracına aldığını düşündüğünü belirten Elles, “1,5 sene evvel falan oldu, gündüz oldu. Toplu taşıma kullanması şöyleki oldu; önümde bir yokuş var, elimde çantalarla yürüyorum araç da epeyce güneşli bir gün kapı açık gidiyor. O dedi ki ‘atlayın sizi üst kadar götüreyim’, okul aracı üzere beyazdı. Aslında benim yanılgım, nasıl bu biçimde tanımadığın bir servis aracına bindin fakat çantalarım vardı. bu biçimde olay kesinlikle her hanımın başına geliyor. Bu benim daha evvel düşünüp içimde hazırladığım bir şey. örneğin evvelden karanlık bir yerden meskene gidiyorum, daima telefonum kulağımda. Güya biriyle telefonla konuşuyormuş üzere yapıyorum. Ardımda biri var ise duysun diye.” tabirlerini kullandı.