Tarım Kimliği, Kazanan Binom Gelenek Daha Yenilik

Paşa4141

Global Mod
Global Mod
“Tarımda, Toskana kimliği en otantik ve hayati ifadelerinden birini bulur. Eski bilgelik ve yenilik, araştırma ve çevreye saygı: Bu, sadece bir üretim sektörü değil, kültür, manzara, topluluk olan bölgemizde tarımdır”. Böylece Başkan Eugenio Giani, Toskana Kimlik Festivali'nin bir parçası olarak sektöre adanmış paneli açtı.

“Toskana tarımı ulusal düzeyde mutlak mükemmellik resmini sunar – devam giani – biyografiye ilkiz, ekilebilir organik yüzeyin geliştirilmesi açısından, IGP ve DOP arasında 90'dan fazla olan bölgedeki, ABD'nin en çok ünlü bir şekilde ortaya çıkabileceğini, en çok ünlü bir şekilde güçlendiren bir özelliği sağlayan bir özelliğe sahip olduğumuz bölgedeki bir ilkiz. Yenilik, işbirliği, bölgemizin turizmi ve kültürel imajı ile bağlantılı, çünkü tam olarak Chianti, Valdorcia, Maremma, Toskana'nın kimliğinin ayırt edici bir karakterine sahip olduğu manzaralarda.

“Gelenek inovasyonun düşmanı değil, tarihimiz ve değerlerimiz, değişen bir dünya ile değişen bir dünya ile daha fazla evlenmeli, değişen bir tarımla, her zaman diğer uygulamalar gerektiren iklim değişikliği ile -Tarım Stefania Saccardi -özel olarak, özel olarak daha fazla çalıştığımız sorunlardan biri olan, sosyal tarımdan bir tanesi sunuyoruz, bu da, dive, dive, dive, pes veya daha fazla kişiden oluşan sorunlardan biri sunuyoruz ya da pesten biri sunuyoruz, ya da başlıktan ya da başlıktan bir şey sunuyoruz, ya da başlıktan bir şey sunuyor, devreler;

Öğleden sonra çeşitli odak noktasına ulaştı: haysiyet ve fırsatları geri döndüren sosyal tarım, aynı zamanda kırsal alanlara yaşanabilirlik; Çiftçilerin diğer ana ekosistem paydaşlarıyla işbirliği yapan kilit aktörler olduğu sosyal yenilik.

Bu nedenle, Sienese Üniversitesi'nden, antioksidanlar açısından zengin, biyoteknoloji, gıda atıkları, biyoteknoloji, gıda atıklarının bukleleri ve kozmetikler tarafından biyoteknoloji ve kozmetik yaratma yöntemi, Siena Üniversitesi'nin yeşili bir süreç ve eczacının en iyi sürecini oluşturmaya karar veren bir yönlendirmeye adanmıştı. Tamamen Toskana'da üretilen, üretim yönteminde ve pakette biyo -üretilebilen biyokastan yüz ve vücut çizgisi. Sıfır atık hedefleyen dairesel ekonomi ve biyoekonomi örneği.

Daha sonra şirketlerin verimliliğini ve sürdürülebilirliğini artıran hassas tarım için alan.
Ve elbette, Toskana Agri -gıda geleneksel ürünlerinin bazı sembolik ürünleri kutlandı: PDO ve PGI ile Sızma Zeytinyağı ve Toskana Ekmeği DOP'sunun bir kimlik ve Toskana ekmeği DOP kombinasyonunu, bölgemizin gelenek ve özelliklerinin bir kimliği ve tanık ürünü olarak mükemmel bir şekilde somutlaştırıyor.

“Toskana – Devam Saccardi – köklerini kaybetmeden nasıl ileriye dönük olacağını bilen bir bölgedir. Ve bugün her zamankinden daha fazla, karmaşık bir küresel bağlamda, bu kimliği güçlendirmeli, tedarik zincirlerimizi desteklemeli, mükemmelliği teşvik etmeliyiz, eğitim, dijitalleştirme ve donanımlı, doğru ve sürdürülebilir olan üretim modellerine yatırım yapmalıyız. Kurtsal gelişim programı ile ilgili olarak yapıyoruz. Kurumlar, işletmeler, üniversiteler ve vatandaşlık arasındaki işbirliği ağları “.