Son Dakika: Cristiano Ronaldo transferinde yılın takası! Guardiola ya da Lionel Messi…

Semedov

New member
Spor Arena Dış Haber – Juventus’un, Serie A’nın birinci haftasında Udinese’ye konuk olduğu maça yedek başlayan Ronaldo için “oynamak istemedi” halinde tezler ortaya atılırken Asbaşkan Pavel Nedved, bu durumun olağan olduğunu belirterek yalanlamıştı.

YENİ ROTA İNGİLTERE YA DA FRANSA

Transfer döneminin başından bu yana ismi Paris Saint-Germain, Real Madrid üzere devlerle anılan Ronaldo’nun İngiltere’ye dönme ihtimalini olduğu belirtilirken PSG defterinin ise çabucak hemen kapanmadığı kaydedildi.

Tutto Sport’un Portekizlinin yakın etrafına dayandırdığı haberde, Ronaldo’nun Pep Guardiola’nın çalıştırdığı Manchester City’ye transfer olabileceği tabir edildi.

RONALDO’NUN YERİNE JESUS

Haberde, Juventus’un 30-40 gol atabilecek bir oyuncuyu kaybetmek istemediği de belirtilirken mümkün bir ayrılık durumunda Ronaldo’ya karşılık takasta Gabriel Jesus’u kadroya katmak isteyeceği argüman edildi.

Portekizli yıldızın Lionel Messi’de daha sonra 31 Ağustos’a kadarki müddette transferin yeni yıldızı olacağı kaydedildi.

Correire dello Sport’un haberine nazaran Ronaldo, Juventus’taki mesleğine son verme sonucu alırken yıldız oyuncunun menajeri Jorge Mendes, bir müddetdir oyuncuya kulüp bulmaya çalışıyor.

KIRMIZI ŞEYTANLAR DA GÜNDEMDE

Masada olan kadrolardan birinin de eski kulübü Manchester United olduğu kaydedildi. Mendes’in ise İngiliz devinin Ronaldo’ya ilgisini arttırma emelinde olduğu sav edildi.

KANE İÇİN BAŞLARI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR

Portekizli menajerin bir yandan da Harry Kane’i transfer etmek isteyen Manchester City’nin aklını karıştırmaya çalıştığı açıklandı.

MESSI – RONALDO BİREBİR KADRODA

birebir vakitte Paris-Saint Germain ihtimalinin de yok sayılamayacağı belirtilirken transferin gerçekleşmesi durumunda, Ronaldo ile Messi’nin birebir grupta izlenme ihtimalinin olduğu kaydedildi.

AYRILIK SAVLARINI YALANLAMIŞTI

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, hakkında çıkan transfer tezlerini yalanlamıştı.

şahsi toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, Torino takımına odaklandığını kaydeden Ronaldo, “Geleceğimle ilgili medyada çıkan söylentiler bir insan ve futbolcu olarak bana olduğu kadar, ismi geçen kulüplerin oyuncularına ve teknik takımına de saygısızlıktır. Benim Real Madrid’deki öyküm yazıldı, kayıt altına alındı. Kelamlar, istatistikler, kupalar, madalyalar, rekorlar ve manşetler hepsi Bernabeu Stadı’nda ve Real Madrid taraftarlarının aklında. Biliyorum ki gerçek Real Madrid taraftarları beni kalbinde yaşatmaya devam edecek, onlar da benim kalbimde. İnsanların benim adımdan yaralanmasına müsaade veremem. Mesleğime ve işime odaklanmış durumdayım, karşılaşacağım her türlü zorlukla çaba etmeye hazırım. Gerisi? Gerisi yalnızca laf.” tabirlerine yer vermişti.

OYNAMAMASI OLAĞAN

Juventus Asbaşkanı Pavel Nedved, Ronaldo’nun Udinese maçında birinci 11’de oynamamasının olağan bir durum olduğunun altını çizerken “Ronaldo’yla yolumuza devam etme sonucu aldık, bugün oynamaması olağan bir durum. Kesin olarak kadroda kalacak.” açıklamasını yaptı.

“TAKIMDA KALACAĞINI SÖYLEDİ”

Juventus’taki ikinci periyodunu geçiren Massimiliano Allegri, kadrosunun Udinese ile oynayacağı maç öncesinde Ronaldo ile içinde geçen diyaloğu anlatırken oyuncunun grupta kalmak istediğini belirtmişti.

Ronaldo’nun kendisine kadroda kalacağını dediğini söyleyen Allegri, “Ronaldo ekibimiz için epeyce değerli bir isim. U23 grubu ile oynadığımız hazırlık maçında oynamadı zira ona dinlenmesi için müsaade verdim. Bize bedel katıyor ve hem onu birebir vakitte kadromuzu takım çalıştırmasıyla geliştirmemiz gerekiyor. Bana Juve’de bizimle kalacağını söylemiş oldu ve şu an her şeyi açıklığa kavuşturduğumuz için durumumuz çok âlâ.” diye konuşmuştu.

Çabucak üye ol, birinci 100 TL’lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel…