Son Dakika: Cristiano Ronaldo transferinde son dakika! Bugün İstanbul’da görüşülecek derken Manchester City…

Semedov

New member
Spor Arena Dış Haberler – İtalya Serie A takımlarından Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo’nun İtalya macerasını noktalamayı istediğinin ortaya çıkmasının akabinde Portekizli futbolcunun yeni durağının neresi olacağı büyük merak konusu haline geldi.

Transfer periyodunda ismi Manchester City ve Paris Saint Germain ile anılan Cristiano Ronaldo, son olarak Harry Kane’in Tottenham’da kalacağını açıklamasının akabinde Pep Guardiola’nın ekibine bir adım daha yaklaşmıştı.

Harry Kane transferinin masadan kalmasının akabinde Manchester City’nin Cristiano Ronaldo transferine ağırlaşacağı ve bu sansasyonel imzaya öncelik vereceği konuşuluyor. İtalyan basını, Portekizli futbolcu için birinci resmi teklifinin yapıldığını öne sürdü.

“MANCHESTER CITY İLE RONALDO MUTABAKATA VARDI”

İspanyol AS’ın son dakika haberine nazaran Ronaldo ile Manchester City, 2 yıllık bir mukavele üzerinde mutabakata vardı. Bugün Torino’ya giden Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes, Juventus ile City içinde mutabakat sağlamaya çalışıyor. Juventus, 25-30 milyon Euro bir bonservis bedeli isterken City ise para ödemeden transferi noktalamak hedefinde. Taraftar içinde görüşmeler devam ediyor.

JUVENTUS SATMAYA SICAK BAKIYOR

Sky İtalya’nın haberine göre; Juventus, haftalık 500 bin avroluk maaş yükünden kurtulmak ismine 2022 yılına kadar mukavelesi bulunan Cristiano Ronaldo ile yollarını ayırmaya sıcak bakıyor.

Portekizli yıldız oyuncunun da İtalya macerasını noktalamayı düşünmesi sebebiyle menajeri Jorge Mendes’e kendisine kadro bulması konusunda talimat verdiği kaydedildi. Dünyaca ünlü menajer, Juventus’a 25-30 milyon avro kazandıracak bir formül üzerinden ekip arayışlarını sürdürüyor.

25 milyon avrodan daha düşük bir teklifi kabul etmeyeceğini Jorge Mendes’e bildiren Juventus cephesine çabucak hemen resmi bir teklifin ulaşmadığı biliniyor.

Cristiano Ronaldo’yu bir daha Premier Lig’e getirmek isteyen Manchester City’nin iki yıllık kontrat teklif ettiği öne sürüldü. Kelam konusu teklife ‘evet’ demesi halinde Cristiano Ronaldo dönem başında 15 milyon avro kazanacak.

PSG, TÜRKİYE VE RONALDO TEZİ

Cristiano Ronaldo’nun isminin anıldığı bir öteki kadro ise Paris Saint Germain… Kylian Mbappe’nin Real Madrid’e transferi konusunda yeşil ışık palavra Fransız devinin, Portekizli futbolcu için teşebbüslerde bulunması bekleniyor.

Memleketler arası basında yer alan iddilara göre; UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi için İstanbul’a gelecek olan Juventus Lideri Angelli ile PSG Lideri Al-Khelaifi, Cristiano Ronaldo transferini Türkiye’de masaya yatıracak. PSG’nin yanı sıra City idaresinden de İstanbul’a gelecek grup, Juventus kanadıyla Ronaldo ile ilgili görüşecek.

AYRILIK TEZLERİNİ YALANLAMIŞTI

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, hakkında çıkan transfer argümanlarını yalanlamıştı.

şahsi toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, Torino takımına odaklandığını kaydeden Ronaldo, “Geleceğimle ilgili medyada çıkan söylentiler bir insan ve futbolcu olarak bana olduğu kadar, ismi geçen kulüplerin oyuncularına ve teknik grubuna de saygısızlıktır. Benim Real Madrid’deki öyküm yazıldı, kayıt altına alındı. Kelamlar, istatistikler, kupalar, madalyalar, rekorlar ve manşetler hepsi Bernabeu Stadı’nda ve Real Madrid taraftarlarının aklında. Biliyorum ki gerçek Real Madrid taraftarları beni kalbinde yaşatmaya devam edecek, onlar da benim kalbimde. İnsanların benim adımdan yaralanmasına müsaade veremem. Mesleğime ve işime odaklanmış durumdayım, karşılaşacağım her türlü zorlukla uğraş etmeye hazırım. Gerisi? Gerisi yalnızca laf.” sözlerine yer vermişti.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Spor Arena (@sporarena)’in paylaştığı bir gönderi