Ünlü popçu Berksan’ın değişimi gorenleri şaşırttı. Hande Yener üzere biroldukça ünlü isimlerin akabinde Berksan’da estetik kervanına katılarak, ‘Fransız askısı’ ismi verilen süreçle yüzünü gerdirdi. Estetik operasyon geçiren müzikçi Berksan, bu anları toplumsal medya hesabından paylaştı. Yener ile Berksan’ın bu manzaraları toplumsal medyada tartışma konusu oldu.
İmgeler toplumsal medyada reaksiyon gördü
Kullanıcılar, ünlü isme, “O ne ya! Gereksiniminiz yoktu.” ve “İzlerken benim canım yandı.” formunda yorumlar yaptı. Değişimiyle şaşırtan ünlü müzikçinin ameliyat daha sonrası birinci fotoğrafları da Selim Akar tarafınca estetik merkezinde çekildi.
“Doktorum Amerikan model Jeremy Meeks’i örnek aldığını söylemiş oldu”
Gelen tenkitlerin akabinde Berksan, “Doktorum yeni yüzümde Amerikan model Jeremy Meeks’i örnek aldığını söylemiş oldu.Sosyal medyada epey benzeten olmuş, Fransız askısı ameliyatını eleştirenlere, tüm erkeklere tavsiye ediyorum. Gerekiyorsa yaptırsınlar.” biçiminde konuştu.
İmgeler toplumsal medyada reaksiyon gördü
Kullanıcılar, ünlü isme, “O ne ya! Gereksiniminiz yoktu.” ve “İzlerken benim canım yandı.” formunda yorumlar yaptı. Değişimiyle şaşırtan ünlü müzikçinin ameliyat daha sonrası birinci fotoğrafları da Selim Akar tarafınca estetik merkezinde çekildi.
“Doktorum Amerikan model Jeremy Meeks’i örnek aldığını söylemiş oldu”
Gelen tenkitlerin akabinde Berksan, “Doktorum yeni yüzümde Amerikan model Jeremy Meeks’i örnek aldığını söylemiş oldu.Sosyal medyada epey benzeten olmuş, Fransız askısı ameliyatını eleştirenlere, tüm erkeklere tavsiye ediyorum. Gerekiyorsa yaptırsınlar.” biçiminde konuştu.