Kerem Bürsin: Hande Erçel ile olduğum için şanslıyım

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
Hande Erçel ile yaşadığı aşkla gündemde olan Kerem Bürsin, ‘Hikayede Kalmasın’ isimli programa konuk oldu. Hakkında merak edilenleri anlatan ünlü oyuncu, ailesiyle yakın bir münasebete sahip olduğunu söylemiş oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Bürsin, babası Pamir Bürsin’in meslek olarak oyunculuğu seçmesini istemediğini söz etti.

“Babam oyuncu olmamı hiç istemedi”

Bürsin, hususla ilgili, “Ailem ünlü olacağıma hiç odaklanmadı. Daha çok ömrümde bu mesleğin zorluklarımı çekmemi istemediler. Babam oyuncu olmamı hiç istemedi. Annem beni daima destekledi lakin günün sonunda hepsi sonucuma hürmet duydu. Ben şu anki durumdan epeyce memnunum. Çok şanslıyım. Çocukken hayalini kurduğum işi yapıyorum” biçiminde konuştu.

“Arkadaşlığımız, dostluğa dönüştü”

Hande Erçel’le olan bağı hakkında konuşan Bürsin, “Kendisiyle daha evvel tanışmıyorduk. Ortamızda birinci tanışma günümüzü konuşuyoruz. Yani ‘Ne vakit?’ diye. Biz iş yüzünden bir ortaya geldik. Arkadaşlığımız, dostluğa dönüştü. Çok yakın arkadaş ve birbirimize güç vakit içinderımızda dayanak olduk. Bir noktadan daha sonra olağan, ‘Allah Allah, sanki?’ dedik. Şanslıyız. Ben Hande ile olduğum için şanslıyım” dedi.

Kerem Bürsin, “Maço musunuz? Sevgilinizin giysisine karışır mısınız?” sorularına ise, “Bence maço değilim. Siyasetime maçoluk uymuyor. Feminist siyasetime maçoluk uymuyor. Hiç ‘Geçmişte karışmadım’ diyemem. Bu olayı da kusur olarak görüyorum. Yanılgılarım oldu. El kaldırma ya da küfretme olmadı fakat ‘Ya bunu mu giyeceksin!’ dediğim oldu fakat kitaplar okuyarak bunların ne kadar yanlış olduğu gördüm” biçiminde karşılık verdi.