Gülşen’e dayanak veren Hülya Avşar’dan argümanlı sahne kıyafeti

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
Hülya Avşar, son periyotta konserlerinde tercih ettiği sahne kostümleriyle dikkat çeken meslektaşı Gülşen’e takviye vermişti. “Sonuna kadar haklı. Büsbütün kendi insiyatifinde her şey, kimse karışamaz.” diyen Avşar, “Sahne gösteri yeridir. Gülşen’in de bedeni epey hoş, müzikleri hoş, sesi hoş, kendi hoş… Ben açıkçası, ‘Off, bu ne hoş görüntü!’ dedim fakat kimi insanlara fazla gelmiş olabilir.” tabirlerini kullanmıştı.

Bacak ve göbek dekoltesiyle sahneye çıktı

Avşar kızı, evvelki akşam bir yerde sahne aldı. Bacak ve göbek dekolteli elbisesi ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü isim, müzikleriyle ve sahne gösterisiyle izleyenlerin takdirini topladı.

Sahne gösteri yeridir deyip toplumsal medyayı salladı

Gülşen’in sahne kıyafetleriyle ilgili “Sahne gösteri yeridir.” diyen Avşar’ın kıyafeti, toplumsal medyayı salladı.

Simit açıklaması hayli konuşuldu

Öte yandan Hülya Avşar, geçtimiz aralık ayında iktisada yönelik açıklamalarda bulunmuştu. Avşar, “Bu saatten daha sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek lakin bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, beşerler olarak kişisel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum.” demişti.