GSK, bölgedeki izleme tablosunda şirket endüstriyel planı gösterdi

Paşa4141

Global Mod
Global Mod
Toskana bölgesi bugün, Rosia'da (Sovicille) Toskana'da iki fabrikası olan büyük ilaç şirketi olan GSK için izleme tablosunun ilk toplantısına ev sahipliği yaptı: şirketin endüstriyel planını bilmek için şirketin endüstriyel planını bilmek için şirketin, sendika örgütlerinin, şirketi, şirketi, cumhurbaşkanı (Şirketin başkanlığı) (başkanlığın cumhurbaşkanı) Siena, Siena Michele Capitani Belediye Başkanı ve Sovicille Giuseppe Gugliotti Belediye Başkanı Carletti idi).
Başkan İşçi Partisi Valerio Fabiani tarafından koordine edilen tablo, Toskana bölgesi Paolo Tedeschi'nin bölgesel rekabetçilik direktörünü de sundu, GSK tarafından açıklanan 270 birime eşit gönüllü çıktı planının anlamını açıklığa kavuşturdu.

Sanayi planını sunarken şirket 262 milyon yatırım planı açıkladı, üretim geliştirme senaryoları ve üretim kapasitesinde bir artış sundu ve orta vadede bir istihdam geri kazanımını varsaydı. Şirket ayrıca sabit dönem işçilerinin stabilizasyon sürecini teşvik etmek için kendisini hazırladı.

270 gönüllü çıktı meselesi ile karşılaştırıldığında, şirket işçiler tarafından büyük bir yapışma olduğunu savundu ve bu yolda, aynı zamanda, görevden alınan bir şirketin kapasitede uzmanlaşmış kısmen iç, kısmen dış bir yer değiştirme sürecine sahip GSK ile eşlik edeceğini açıkladı.
Tüm bu yeniden yapılanma duruşmasında, şirket işten çıkarılmayacağını yineledi.

“Bugünkü toplantı – yorumlanan Valerio Fabiani – kendi içinde olumlu bir unsuru temsil ediyor, çünkü tüm bileşenler, kurumsal, sendika ve kurumsal hediye ile tüm alan karşılaştırmasını garanti etmeyi mümkün kıldı. Bu tarihsel anda GSK gibi bir şirketin Sien bölgesine bu tür önemli yatırımları onaylaması önemlidir”.

“Şirketin bu resmi konumda desteklediğine dikkat ettik – devam ettik – kesinlikle bu toplantı, her şeyden önce bir adım ileri bir adım temsil ediyor çünkü endüstriyel plan, gösterildiği gibi, şirketin perspektifinde de varlık hakkındaki şüphelerden ve endişelerden kaçıyor.
Bununla birlikte, tablo bu yola eşlik etmek için açık kalır ve yazdan hemen sonra ilk doğrulama için tekrar toplanmaya hazırdır “.