Gonca Vuslateri: Uzun bir süre güneş ve deniz yasak

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ve meskeninde tedavi bakılırsan Vuslateri, akabinde da üzerine kaynar su dökülmesi daha sonrasında hastanelik olmuştu. Tedavi gördükten daha sonra güç vakit içinderı geride bırakan 34 yaşındaki oyuncu, yanık izlerinin kırmızıdan mor renge dönüştüğünü, bacağındaki yanığın fazlaca yavaş geçtiğini aktardı.

“Kendimi kabul etme zamanındayım”

Yaşadığı olayın ruhsal tesirleri hakkında konuşan Gonca Vuslateri, şu tabirleri kullandı: “Şu an hayli yeterliyim. Hastaniçin çıktım. Setlere başladım. Şu anda devam eden bir Netflix sineması çekiyoruz. Şu an için her şey yolunda gidiyor. Keyfim epey yerinde diyecek de bir şey bulamıyorum. Zira sahiden 35 gün hastanede yatınca hasretle ısrarla yalnızca işime dönmeyi hayal ettim. Çok şükür ayaktayım yanıklarım güzelleşiyor. Uzun vakte yayılan yaklaşık 10 operasyon, PRP ve kök hücre tedavisi oldum. Doku yenilenmesi ile alakalı tüm operasyonlar gerçekleştirildi. Ama artık ruhsal olarak kendimle barışma kabul etme ve bunun biraz vakte yayılacağını düzgünleşme kabul etme vaktindeyim.”

“Canımın acısı yeni geçti”

kucak kucak meditasyon yaptığını söyleyen Vuslateri, “İşim de fazlaca yeterli geçiyor. Canımın acısı daha yeni geçti. Ayak bileğimde ufak bir zorlanma var. Yani nazarann insanların bedenimizde değiştiremeyeceğimiz yaralara karşı haklı olarak toleransları fazlaca düşük ve ancak onların verdiği o büyük reaksiyonlar karşısında sizin de duygusallaşmamanız mümkün değil” dedi.

Ünlü oyuncu çabucak sonrasında kelamlarını şöyleki sürdürdü: “Allah sahiden bedenimde değiştiremeyeceği özellikleri olan herkese sabır ve kendiyle barışık bir irade versin dilerim. Tabibim uzun bir süre güneşi ve denizi bana yasakladı ama tatil yapacağım.”