Gebe Jennifer Lawrence galada

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence; Leonardo DiCaprio, Meryl Streep ve Kid Cudi ile başrolleri paylaştığı Don’t Look Up sinemasının New York’taki galasına gitti.

Özel hazırlandı

Birinci bebeğini bekleyen 31 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, Dior imzalı elbisesiyle beğeni topladı. Lawrence, kıyafetini Tiffany & Co marka mücevherlerle tamamlamıştı.

Leonardo daha fazla para aldı

Lawrence, geçen ay verdiği bir röportajda kendisinden daha fazla fiyat aldığını söylemiş olduği DiCaprio ile birlikte kırmızı halı pozu verdi. Ünlü oyuncu, bayanlar ve adamların Hollywood’daki fiyat eşitsizliği hakkında konuşurken, kendisi sinemadan 25 milyon dolar alırken, Leonardo DiCaprio’nun ise 30 milyon dolar kazandığını öğrendiğini açıklamıştı.

“Kendime kızdım”

Lawrence, 2016’da ünlü iktisat mecmuası Forbes’a yaşadığı fiyat adaletsizliğini, “Sony’nin hack’lenmesinden daha sonra, ‘penis sahibi’ meslektaşlarımdan az kazandığım ortaya çıktı, lakin Sony’ye değil, kendime kızdım. Âlâ bir müzakereci değildim ve erken pes ediyordum. Gereksinimim olmayan ölçüler için hengame etmek istemiyordum. Bu mevzuyu değersiz bulduğum için bana kızmayın.” diye anlatmıştı.