Fatma Girik’in akabinde dostları gözyaşlarına boğuldu

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
Yeşilçam’ın ‘4 Yapraklı Yonca’sından biri olan Fatma Girik, ömrünü kaybetti. Acı haberin akabinde açıklama yapan Hülya Koçyiğit, yayında konuşmakta kuvvetlik geçerek gözyaşlarına boğuldu.

Çok uygundu

Koçyiğit, “Başımız sağ olsun. Benim epey fazlaca sevdiğim bir arkadaşımdı. Onu kaybettiğimize inanamıyorum. Onu sık sık ziyaret ederdim. Konuşabilmek için kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bir ay kadar evvel kendisini ziyaret etmiştim. Çok uygundu. Aklı başındaydı. Yürüyemiyordu, onun için fizik tedavi görüyordu. Beni daha sonra ararsanız daha uygun olacak.” dedi.

Cüneyt Arıkan ağlamaktan konuşmadı

Canlı yayınına bağlanan Cüneyt Arkın, ağlamaktan konuşamadı. “İnanamıyorum. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Gitti yüreğim yanıyor. Yüreğim yanıyor. Ah ah gitti gitti… Allahım sabır versin. Gözümün önünde o mavi bakışları, o yiğit halleri. Tanıdığım en yiğit insandı Öylesine şık, ince, dünyalar hoşu hanımefendiydi o. Canım canım canım…” diyerek acısını lisana getirdi.

Kelamın bittiği yerdeyiz

Perihan Savaş da Fatma Girik’in vefatının akabinde gözyaşları ortasında şu açıklamaları yaptı: “Sözün bittiği yerdeyiz aslında Türk Sineması hakikaten hayli değerli bir pahasını daha kaybetti. Ben kendisi ile bir sinema çektim. Çok sevecen, epey cana yakın sinemadaki bütün kıyafetlerimle makyajımla kendisi ilgilendi. Kardeşini oynuyordum onun, sahiden epey üzgünüm. Söyleyeceklerim bu kadar.”