Enes Batur: Gençleri makus etkilemiyorum

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
Ünlü YouTuber Enes Batur, evvelki gün gizemli kız arkadaşıyla bir arada Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Bir kafeden çıkarken görüntülenen ve gözünü cep telefonundan alamayan Batur’un objektifleri fark ettiğinde birinci reaksiyonu, “Oyun oynuyordum, sizi fark etmedim…” oldu.

“Aşk ömrüm yok”

birlikte görüntülendiği kişinin sevgilisi olmadığını tabir eden Enes Batur, “Bende çabucak hemen güncelleme yok, yeni bir şey yapmıyorum. Aşk hayatım yok.” diye konuştu.

Nişantaşı’na taşınmayı istediğini söyleyip, gün uzunluğu civardaki daireleri gezen Batur, “hemen çabucak el sıkışmadık ancak buraya taşınacağım.” tabirlerini de kullandı.

“Amacım eğlendirmek”

Geçtiğimiz hafta bir küme toplumsal medya fenomenleriyle bir arada Ulusal Piyango Yönetimi’nden müsaade almadan çekiliş düzenlediği belirtilen ve tabire çağrılan Enes Batur, mevzuyla ilgili açıklama yaptı. Ünlü Youtuber, “Ben vergimi veriyorum. Artık esasen çekiliş yapmıyorum.” halinde konuştu.

Batur, ayrıyeten toplumsal medya fenomenlerinin gençlere âlâ örnek olmadığı istikametinde yapılan tenkitlerine ise cevap verdi. Ünlü YouTuber, “Bilmiyorum, bence makûs etkilemiyorum ancak gayem epey da eğitmek ve öğretmek değil. Yeri gelince eğitip, öğretiyorum fakat asıl hedefim eğlendirmek.” dedi.