Edis konser gelirini AHBAP’a bağışladı

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
Popçu Edis, Harbiye Açıkhava sahnesinde müzikleri, dansları ve sahne gösterileriyle 7’den 70’e kendisini dinlemeye gelen herkesi kendisine hayran bıraktı. “Perişanım” müziğiyle sahneye çıkan Edis, müzikleri ve danslarıyla açıkhava sahnesini salladı. Edis’e “Kainat” müziğinde ise Ekin Beril ve anıl Piyancı eşlik etti.

“Hepimiz fazlaca üzgünüz”

Sahnede kaldığı sürece 24 müzik seslendiren Edis, yaptığı konuşmada pandemi niçiniyle hayranlarıyla tekrar bir ortaya hiç gelemeyeceğini düşündüğünü söylemiş oldu. Ünlü müzikçi, “Çok uzun vakittir uzak kaldık birbirimizden. hiçbir ortaya gelemeyeceğimizi düşünüyordum.” dedi.

Ülkemizdeki yangınlar ilgili de konuşan Edis, “Hepimiz fazlaca üzgünüz. her insanın hassasiyetini biliyorum, güç günlerden geçiyoruz. Bu yanlışların tekrar yaşanmamasını istiyoruz. Öncelikle ömrünü kaybeden tüm canlılarımızı anıyorum ve orada canla, başla çaba eden işçi halkımıza da selam olsun. Burada bugün aldığınız tüm biletler AHBAP aracılığıyla gereksinimi olanlara iletilecek.” tabirlerini kullandı.