Ece Seçkin gelinliğini hayranına armağan etti

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
Popçu Ece Seçkin ile Davet Terlemez, pandemi niçiniyle erteledikleri düğünlerini geçtiğimiz hafta gerçekleştirmişti. Seçkin, düğününden daha sonra ikram edeceğini deklare ettiğı gelinliklerinden birincisini dün akşam İzmir konserinin akabinde hayranına armağan etti. Ünlü müzikçi, sekiz hafta daha sonra dünyaevine girecek olan 25 yaşındaki Nurten isimli hayranıyla buluşma gününde duygusal anlar yaşadı.

“Sana talih getirsin”

Beden ölçüleri olarak Ece Seçkin’i anımsatan ve gelinliği giydikten daha sonra aynadan gözlerini alamayan genç kız, memnunluğunu gizleyemedi.

Ünlü müzikçi ise heyecanını toplumsal medya hesabından paylaştı. Seçkin, “Nurten bana haftalar evvel ulaşmıştı. Hayalindeki gelinliği üstümde görür görmez hayli heyecanlanmış. Beden ölçülerini ve fotoğraflarını bana yolladı ve dün İzmir konserime geldi. Gerçekten bana bu kadar benzeyen bir gelin adayını görmek benim için de heyecan verici oldu. Güle güle giy Nurten. Bu gelinlik sana baht getirsin, ömrün boyunca memnun ol. Öbür gelinliğim ise 15 Ekim’de İstanbul konserimde yeni gelin adayına gidecek. Konsere gelecekler bana yazsın ve fotoğraflarını yollamayı unutmasın.” tabirlerini kullandı.