Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece saatlerinde İstanbul Yeşilköy’deki bir balıkçıda kimliği belgisiz bireylerce silahlı akına uğradı. Hücum daha sonrası hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu, yapılan tüm müdahalelere karşın ömrünü kaybetti. Ece Erken ile uzun müddet program yapan Bircan Bali, eşini kaybeden ünlü sunucunun meskende annesi ve oğlu bir arada olduğunu söylemiş oldu.
Onsuz nasıl yaşarım
Bali, Erken’in annesiyle konuştuğunu söz edip, “Annesi Ece Erken’i yalnız bırakmıyor. Oğlu Eymen’in çabucak hemen hiç bir şeyden haberi yok. Sabah Bodrum’a gideceklerini sanıyor. Ece, annesine ‘Ben onu fazlaca seviyorum nasıl yaşayacağım?’ demiş. Olayın doğruluğuna inanmak istemiyor.” halinde konuştu.
Onsuz nasıl yaşarım
Bali, Erken’in annesiyle konuştuğunu söz edip, “Annesi Ece Erken’i yalnız bırakmıyor. Oğlu Eymen’in çabucak hemen hiç bir şeyden haberi yok. Sabah Bodrum’a gideceklerini sanıyor. Ece, annesine ‘Ben onu fazlaca seviyorum nasıl yaşayacağım?’ demiş. Olayın doğruluğuna inanmak istemiyor.” halinde konuştu.