Defne Samyeli koronavirüse yakalandı

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve yaklaşık iki yıldır ömrü olumsuz etkileyen koronavirüs, televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden de bir hayli bireye bulaştı. Son olarak Defne Samyeli’nin koronavirüs testi olumlu çıktı. Samyeli, Instagram’dan yaptığı paylaşımla sıhhat durumu hakkında bilgi verdi.

“Covid müspet olduğumu öğrendim”

Defne Samyeli, “Hastalıkla ilgili bir tasam yok; yavaşça kırgınlık, boğaz ağrısı ve kimi bazı gelen öksürükle epey rahat başa çıkabiliyorum şimdilik.” formunda konuştu.

Temasta bulunduğu şahısları uyarmayı ihmal etmeyen Samyeli, “Son birkaç gün yakın temasta olduğum neredeyse herkese ulaştık sanıyorum. bir daha de bir biçimde yakınımda olan arkadaşlarım, benimle fotoğraf çektirenler, tıpkı ortamda bulunduğum şahıslar lütfen çabucak test yaptırsın diye bu açıklamayı yapıyorum.” açıklamasını yaptı.

49 yaşındaki Defne Samyeli, ayrıyeten, “Benimle süratli biçimde ilgilenen sıhhat çalışanlarına ve çabucak irtibata geçip, bundan daha sonraki süreçle ilgili beni bilgilendiren Sıhhat Bakanlığı yetkililerine sonsuz teşekkürler.” dedi.