Çağla Şıkel’den sürpriz Kaan Yıldırım açıklaması

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
Hadise ile alakasını noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım’ın, model ve sunucu Çağla Şıkel ile yakınlaştığı argüman edilmiş, ikilinin Alaçatı’daki bir yerde da samimi bir biçimde eğlenirken görüldüğü tabir edilmişti.

Çağla Şıkel, evvelki gün Etiler’deki bir eczanede objektiflere yansıdı. Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığına ait haberlerle gündeme gelen Şıkel, “Hiç o denli bir şey yok. Kaan’la yalnızca arkadaşız, ortamızda o denli bir şey olma ihtimali de yok” diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

“Çocuklara bugünü bekliyordu”

Ünlü model, pandemi niçiniyle bir buçuk yıl orta verilen eğitim öğretimin başlamasıyla memnunluk yaşadığını söyleyip, “Şimdi çocukları almaya gidiyorum. Çok memnunlar. Çocuklar bugünü epey bekliyordu. Ben de tüm tedbirlerin alındığını düşündüğüm, emin olduğum ve güvendiğim için şu an okula gönderiyorum. Öteki alternatif sunulmuyor aslına bakarsan. Artık çocuklar da kişisel olarak sorumluluklarını alacak yaşa da geldiler. Bizim okulumuzda aşı olmamış öğretmen yok” dedi.

Şıkel, hala aşı olmaktan kaçınanların olduğunun hatırlatılması üzerine ise, “bu biçimde onların koronavirüsün bitmesini beklememeleri gerekiyor. Yani Covid bitmesini bekleyen birilerinin kesinlikle aşı olmuş olması ve umutlanıyor olması lazım. Zira bizim tek yolumuz aşı öbür bir biçimde bitmeyecek. Biz aşı olmadıkça, toplumun tamamı aşı olmadıkça, daima farklı mutasyonlar görmeye devam edeceğiz ve bu işten kurtulamayacağız” formunda konuştu.