Aslıhan Doğan Turan’dan üçüncü çocuk açıklaması

Panaroma14

Global Mod
Global Mod
2019 yılında nikah masasına oturan Aslıhan Doğan ile Arda Turan çifti, oğulları Hamza Arda’yı tıpkı yıl ekim ayında, Asil Aslan’ı ise 2020’de kucaklarına aldı. Her keresinde 4 çocuk isteğini lisana getiren Aslıhan Doğan Turan, bir daha dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Kız istiyoruz

Fezi Altun ve Seçkin Süngüç’un sorularını yanıtlayan Turan, bir daha çocuk sahibi olmak istediğini söylemiş oldu. İki oğlu olan Turan, “Kız istiyoruz. Yalnızca benim istememle olmuyor natürel, Arda da istiyor.” diye konuştu.

Benim ardımdan yediriyorlar

Çocuklarının her şeyin üstünde olduğunu söyleyen Turan, annesi ve kayınvalidesinin torunları için adeta delirdiğini anlattı. Turan, “Benim ardımdan yediriyorlar. Cumartesileri bizim Bayrampaşa günlerimiz, kayınvalidemlere gidiyoruz yemek için. Eski kuşak çocukları patlayana kadar yedirmek istiyor.” dedi.

Kalabalık aile hayatını seviyoruz

Geçtiğimiz günlerde kendi YouTube kanalında kocası Arda Turan’ı ağırlayan Aslıhan Doğan, “Günümüzde evlilikler güç. Beşerler en ufak hadisede çabucak boşanıyorlar. Biz de ortada bir tartışıyoruz. Bu küçük arbedeler, alakayı dinamik tutuyor bence.” dedi. Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ise “Bizim talihimiz; eğlenceli bir çift olmamız. Birbirimize hâlâ aşığız. Saygılı ve hoşgörülüyüz. Kalabalık aile hayatını seviyoruz.” diye konuştu.