Yumurtaları yiyen köpek yüzünden arbede çıktı: 3 yaralı

baboli

Global Mod
Global Mod
Yumurtaları yiyen köpek yüzünden arbede çıktı: 3 yaralı
Olay, Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5272 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye bakılırsa, Esen Erel’in (50) müstakil konutunda beslediği köpek karşı komşusu olan İsmail Yılmaz’ın (30) evvel bahçesine daha sonra da tavuk kümesine girerek yumurtalarını yedi. Köpeği kümeste yakalayan İsmail Yılmaz konutunda bulundurduğu tüfeği alarak köpeğe ateş etti. Bu sırada köpeğine ateş edildiğini fark eden Esen Erel duruma müdahale etmek isterken İsmail Yılmaz tüfekle Esen Erel’e ateş ederek yaraladı. İki aile burada tüfek, taş ve sopalarla birbirine girerken, İsmail Yılmaz (30) ve Burcu Yılmaz (30) da sopa ve taşla darp edilerek yaralandı. Etraftaki vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine epeyce sayıda polis ve sıhhat takımı sevk edildi. 112 Acil Yardım takımları yaralılara birinci müdahaleyi olay yerinde yaptı. 3 yaralı ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken durumlarının güzel olduğu öğrenildi. Olay yerine polis gruplarının yanı sıra Çevik Kuvvet grupları de sevk edilerek bölgede geniş güvenlik tedbirleri alındı.

“KÖPEK 70 DEFA AVLUYA GİRİP 40 YUMURTA YEMİŞ”

Polisin kuvvetlikle yatıştırdığı hengamede yaşanan olayı anlatan İbrahim Kasımoğlu (33), “Mesele hayvan yüzünden. ‘Hayvan avluya girdi, bizim yumurtayı yedi’ diyorlar. Yumurtayı yediği için hayvana kurşunu basıyor. Hayvana kurşunu sıktıktan daha sonra da avluya gelip, ‘Sizi de vuracağım’ diyor. daha sonrasında da cürmü olmayan bayana kurşun sıkıyor” dedi.

Köpeğin 70 defa avluya girip 20’şerden 40 tane yumurtasını yediğini belirten Zeynep Yılmaz (50) ise “Ne kapım kaldı ne pencerem. Köpek varmış. Köpek benim bahardan beri 70 sefer 20’şer 20’şer yumurtamı yedi. Ben birkaç sefer kovaladım, birkaç defa görmezden geldim. Atlarından, eşeklerinden, malından ben buraya geleli bıktım. O yüzden arbede çıktı” halinde konuştu.

Olayın akabinde tüfekle hem köpeği tıpkı vakitte Esen Erel’i yaralayan İsmail Yılmaz gözaltına alındı. Polis takımlarının olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri aldığı olayda bölgede güvenlik tedbirleri hala sürüyor.

KAYNAK: İHA