Volkan Demirel: ‘Pesic, Türkiye’nin en düzgün santrforu’

Semedov

New member
Spor Toto Harika Lig’in 21’nci haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, alanında Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup etti. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Yöneticisi Volkan Demirel, pozisyon prestijiyle güç durumda olan Rizespor’la karşılaştıklarını lisana getirerek, “Maçtan evvel epeyce hürmet duyduğumuzu söylemiştim. Oyuna âlâ başlamıştık. Tahminen golleri atabilseydik daha rahat olabilirdik. İkinci yarıda Rizespor 50 ile 70’inci dakikalar içinde oyunu ele aldı ancak daha sonrasında değişikliklerle baskıyı kırdığımızı düşünüyorum. 2-0’lık hoş bir galibiyet. Geldiğimden bu yana kadrodan mutluyum. Çok âlâ geri dönüşler alıyorum. Fizikî manada idmanları biraz daha ağırlaştırmaya çalışıyoruz lakin maç aralıkları fazla olmadığı için biraz daha sevinçli biçimde idmanları tamamlamaya çalışıyoruz. Koşu aralarına baktığımızda grubun fizikî olarak uygun olduğunu görüyoruz. Ulusal ortada daha da güzel olacaktır” dedi.

“ÖNEMLİ OYUNCULARIMIZ EKSİK”

Futbolda cezalılar, sakatlıklar ve hastalıklar olabildiğini lisana getiren Volkan Demirel, “Maça 2 günümüz var en yeterli biçimde hazırlanacağız. Değerli oyuncularımız eksik ancak eldeki arkadaşlarımızla elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

“PESIC TÜRKİYE’NİN EN UYGUN SANTRFORU”

Pesic’in Türkiye’nin en düzgün santrforu olduğunu kaydeden Demirel, “İzlediğimi gördüğüm kadarıyla bunu bana kanıtladı ve kendisini tanıdıktan daha sonra daha epeyce emin oldum. Kadronun kıymetli isimlerinden. Kendisiyle ilgili gayem olduğunu söylemiş oldum ve bu maksada yanlışsız ilerliyoruz. Salih de epeyce uygun karakteri ve grubu için en güzelini yapmaya çalışan bir arkadaşımız, Maçtan evvel kendisine gol atacağını söylemiştim, golü de attı ve beni de haklı çakırda. Bütün ekipten memnunum” tabirlerini kullandı.

HAMZA HAMZAOĞLU: HAKLI BİR YENİLGİ ALDIK

Karagümrük’ü tebrik ederek kelamlarına başlayan Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi Hamza Hamzaoğlu ise “Üstün bir oyun oynadılar ve maçı kazandılar. Biz maçın başında vakit zaman yeterli şeyler yaptık golden daha sonra biraz daha baskın göründük rakip alanda ancak fazlaca tesirli olduğumuzu söyleyemem. İkinci yarıda da gol ararken gol yedik 2-0’dan daha sonra oyun Karagümrük’ün denetimine geçti, hak edecek oyunu oynayamadık. Haklı bir yenilgi aldık. 3 gün daha sonra oynayacağımız Antalyaspor maçına en güzel biçimde hazırlanmamız lazım. Transferde de elimizi çabuk tutmamız gerekecek, tıpkı oyuncular üzerine yük bindi biraz daha desteğe gereksinimimiz var üzere görünüyor” dedi.