Tuzlalı çocukların okul çantası ve kırtasiye materyalleri Gönül Elleri’nden

baboli

Global Mod
Global Mod
Tuzlalı çocukların okul çantası ve kırtasiye materyalleri Gönül Elleri’nden
Takipleri Gönül Elleri Çarşısı tarafınca yapılan Tuzla’daki gereksinim sahibi ailelerin çocuklarına okul çantası ve kırtasiye gereci dağıtımına başlandı. Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı,” Bilhassa mağdur ailelerimizin çocuklarının çanta defter kalem yardımlarımız yapılırken, tabi ki şehit ve gazilerimizin çocuklarına ve bütün dezavantajlı kesitlerin çocuklarına yardım etmeye çalışıyoruz. Onlar bizim çocuklarımız. Onları seviyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi, uzun bir ortadan daha sonra okula başlayacak çocukların çantasız ve kırtasiye gereçsiz kalmaması için özel bir kampanya başlattı. “Gelecek Seninle Güzel” sloganıyla başlatılan kampanyaya Tuzlalı vatandaşlar ağır ilgi gösterdi. Bağışçıların takviyeleri ile toplanan okul çantaları, defter, kalem, silgi, boyama kitabı, kalem kutusu, beslenme çantası üzere kırtasiye gereçleri Gönül Elleri Çarşısı Bayan Kent Gönüllüleri tarafınca itinayla hazırlanarak muhtaçlık sahibi ailelerin çocuklarına ulaştırılıyor. Gönül Elleri Çarşısı tarafınca takibi yapılan ve kırmızı listede bulunan gereksinim sahibi ailelerin çocuklarının çantalarına kavuşma anındaki memnunlukları kameralara yansıdı.

“EĞİTİME HAZIR BİR TUZLA İLE EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLIYORUZ”

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, “Pandemi daha sonrasında okulların açılıyor olması bizleri sahiden heyecanlandırıyor. Çocuklarımızın bir daha yüz yüze eğitimin yapılabileceği bir periyoda giriliyor olması, yalnızca bilgi ile değil toplumsallaşmaları açısından da epey değerlidir. Yüz yüze eğitimin başlayacak olması biz lokal idareleri de farklı bir biçimde heyecana itti. Hem fiziki koşullar açısından okulların hazırlanması, hem eğitim malzemeleri ile birlikte eğitimin daha kaliteli bir noktaya getirilmesi konusunda Ulusal Eğitim Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz çalışmalar, beraberinde bütün çocuklarımızın maddi ve manevi bütün muhtaçlıklarını karşılayacak olan Gönül Elleri Çarşımızın yapmış olduğu çalışmalar ile eğitime hazır bir Tuzla ile eğitim öğretime başlıyoruz” dedi.

“ONLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ, ONLARI SEVİYORUZ”

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı,” Yardım meleği üzere çalışan Bayan Kent Gönüllülerimizin daima birlikte yapmış olduğu bir çalışmada, pandemi öncesinde yapmış olduğumuz çanta, defter, kalem ve kıyafet yardımlarının bu vakitte de eğitim malzemelerinin yardımı konusunda mağdur ailelerimize dayanak olacağız. Çocuklarımızın eğitim ve öğretiminin yeni bir çanta alma heyecanını, maddi durumu düzgün olsun olmasın her vakit çocukları heyecanlandırır. Çanta heyecanı ile defter, kalem, boyama kitabı ile bir arada yeni eğitim öğretim yılına başlayıp başarılı gençlerin yetişmesi için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Bilhassa mağdur ailelerimizin çocuklarının çanta defter kalem yardımlarımız yapılırken tabi ki şehit ve gazilerimizin çocuklarına ve bütün dezavantajlı kısımların çocuklarına yardım etmeye çalışıyoruz. Onlar bizim çocuklarımız. Onları seviyoruz” dedi.