TEGEP’ten Vestel’e üç ödül

Muhendis

New member
Türkiye Eğitim ve Gelişim Platformu’nun (TEGEP) Tahsil ve Gelişim Mükafatları sahiplerini buldu. Vestel, üç kategoride 2 altın ve 1 gümüş mükafatın sahibi oldu.

2015’ten beri kurumlardaki başarılı uygulamaların görünür hale gelmesi ve ödüllendirilmesini, düzgün uygulamaların paylaşılarak yaygınlaşmasını amaçlayan TEGEP’in (Türkiye Eğitim ve Gelişim Platformu) Öğrenme ve Gelişim Mükafatları sahiplerini buldu. Ürettiği süratle gelişen teknolojinin yanı sıra müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı amaçlayan Vestel, geliştirdiği projelerle Eğitimde En Düzgün Dijital Tahlil Kategorisi ve En Güzel Eğitim ve Gelişim Programı Kategorisi’nde altın ödül alırken, Toplumsal Katkı Sağlayan Gelişim Programı Kategorisi’nde gümüş mükafatın sahibi oldu.

Vestel Müşteri Hizmetleri Servis Akademi’nin kendi kısmında uzman ve teknik takımlar yetiştirmek maksadı ile 2013 yılında hayata geçirdiği Uzmanlık Eğitimleri projesi En Uygun Eğitim ve Gelişim Programı Kategorisi’nde altın mükafatın sahibi oldu. Proje kapsamında verilen eğitimler ile alanda hizmet veren teknisyenler eser kümesi bazında heyetim, müşteri bilgilendirme, arıza tespit ve tahlillerinde uzmanlaşmış, Müşteri Temsilcileri ise bilgi düzeyi yüksek, sorun çözebilen, müşteri münasebetleri idaresinde başarılı, irtibat ve empati maharetleri kuvvetli, “Profesyonel Müşteri Temsilcileri” haline gelmişlerdir.

Beyaz eşya eserleri için arıza teşhis ve tahlil müddetlerinin kısaltılarak müşteri memnuniyetinin artırılmasını hedefleyen Beyaz Eşya Yanılgı Kodları Uygulaması ise Eğitimde En Uygun Dijital Tahlil Kategorisi’nde altın mükafata hak kazandı.

Beyaz eşya kesiminde bir birinci olan Vestel Bayan Teknisyen Eğitim Projesi ise Toplumsal Katkı Sağlayan Gelişim Programı Kategorisi’nde gümüş mükafatı Vestel’e getirdi. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunda farkındalık yaratmak isteyen Vestel, bu proje ile bayan çalışanların yetkinliklerini artırarak, iş ömrü ortasındaki varlıklarını kalıcı ve sürdürülebilir hale getirmelerini amaçlıyor.

Hem müşteri birebir vakitte çalışan tecrübesini düzgünleştirmek için çalışan Vestel, ürettiği yüksek teknolojili mamüllerin yanı sıra müşterilerinin ve çalışanlarının daha düzgün tecrübe yaşaması için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışan bağlılığı ve müşteri memnuniyeti için tıpkı ihtimam ve dikkatle çalışıyor, “Vestel’le Olur niye Olmasın?” anlayışıyla fark yaratan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Hibya Haber Ajansı