Tamirdeki araçları parçalayan şebeke esnafa kötü yakalandı

baboli

Global Mod
Global Mod
Tamirdeki araçları parçalayan şebeke esnafa kötü yakalandı
Olay, saat 11.00 sıralarında Bostancı Sanayii Sitesi Huzur Hoca Caddesi’nde meydana geldi. Teze bakılırsa, dükkan önünde tamir için bekleyen araçların kesimlerinin 3 kişi tarafınca söküldüğü görüldü.

İşletme sahipleri 3 şüpheliden 2’sini yakaladı. Esnaf, meydan dayağı attığı 2 şüpheliyi haber verilmesi üzerine gelen polis takımlarına teslim etti. Şüphelilerin yakalanarak darbedildikleri anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

“POLİS ARKADAŞLAR GELENE KADAR ŞÜPHELİLER KONUĞUMUZ OLDU”

Şüphelileri yakalayan Hacı Er, “Karşı otoparka araçları koyuyoruz. Burada çalışırken şüphelilerin otomobillere girdiğini gördük. Suçüstü yakaladım. Hırsızlık gereçleri de vardı üzerlerinde. Direksiyon airbaglerini çalıyorlar. Gereğini yaparak polislere teslim ettik. Bu adamlar burada hırsızlık yaptıkları eserleri öbür yerlerde satıyorlar. Biz bu şahıslardan şikâyetçiyiz. Çok fazla ziyanımız var. Ben usta olmama karşın bir aracı bu kadar süratli müddette parçalayamıyorum o da farklı bir olay” dedi.

Kardeşi Oğuzhan Er de, “Bizim kullanamadığımız materyaller var üzerlerinde. İşi biliyorlar. Parçayı çizmeden çıkarıp, buradaki esnafa dağıtıyorlar. Gündüz vakti kapıyı sökmüşler, airbag çalmışlar. Şikayetçiyiz hepsinden. Ellerim ne hale geldi, bunları yakalayacağız diye. Polis arkadaşlar gelene kadar konuğumuz oldu. Bu misafirliğin üzerine bir daha hırsızlık yaparlarsa takdir onların” diye konuştu.

KAYNAK: DHA