Suçlusun Hasan Çavuşoğlu!

Semerkant

Global Mod
Global Mod
Suçlusun Sayın Başkan! Şimdi değil, 2011 yılından bu yana suçlusun. Takım kayyum yolunda amatöre dönüş yaparken, ekibinle birlikte elini taşın altına atarak takımı bugünlere getirdiğin için... Suçlusun Sayın Başkan! "Yolumuz uzun" diyerek doğru yapılanma ile borçlar, mahkemeler ve icraları kapattıktan sonra kademe atlamak için gece gündüz çalışarak üst liglere tırmanmaya başladığın için... Suçlusun Sayın Başkan! Bu yukarı tırmanış serüveninde, yarıştığımız takım taraftarları tarafından edilen hakaret ve küfürlere karşı kendini siper ettiğin, camianın geleceği için mücadeleden yılmadığın için.... Suçlusun Sayın Başkan! 2013-2014 sezonunda TFF 2. Lig'de Play-Off maçlarına kaldığın için. Play-Off maçlarında arkasına milyonları alan il takımları Diyarbakır, Ankaragücü ve Hatayspor'u yenerek tarihimizde ilk kez TFF 1. Lig'e bu takımı ekibinle birlikte çıkardığın için... Suçlusun Sayın Başkan! TFF 1. Lig 2015-2016 sezonunda yine Play-Off maçlarına kaldığın için. Yine burada da köklü camialar Balıkesir ve Adanademirspor'u geçerek rüyamızda bile görsek inanmayacağımız Süper Lig'e bu takımı çıkardığın için... Suçlusun Sayın Başkan! Alanya'da yalnız bırakılmana rağmen, imitasyon forma yapımı/dağıtımı ile mücadele ederek Alanyaspor Store'u bu şehre kazandırdığın için... (Yazıyı kaleme alırken o günler aklıma geldi. Bir elin parmak sayısını geçmeyen kişiler ve bugünleri öngöremeyen kendi cenahımız bile kafasını kuma gömerek ellerini taşın altına sokmamıştı.) Suçlusun Sayın Başkan! Ekibinle birlikte kenarda unutulmuş, yoğun bakıma girmiş, adı sanı duyulmayan oyuncuları getirerek Alanya'da rehabilite ettikten sonra futbola tekrar kazandırdığın için... Bu yerli ve yabancı transferler dolayısıyla sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da adımızı duyurduğun için... Suçlusun Sayın Başkan! Alanyaspor'u bu yıl Türkiye Kupası'nda yarı final, geçen sezon ise final oynatarak tarih yazdığınız için... Yine suçlusun ki, tarihimizde ilk kez Avrupa'ya gittiğimiz için... Suçlusun Sayın Başkan! Şehirden maddi destek görmeden, bazen yönetici havuzu, bazen oyuncu satışları, bazen de Sayın Bakanımızın destekleri ile bu takımı 10 yıldır ayakta tutmakla kalmayıp bu seviyelere getirdiğiniz için... Daha çok var camiamızı yönetenlerin suçları... Ama bana ayrılan yer doluyor. Belki sonra devam ederim. Zira geçmişi çok iyi bilen biri olarak, kim ne derse desin bunu hatırlatmak benim görevim. Şimdi bu yazdığımı eyyam görenler de olabilir ama onlara tek diyeceğim şudur; Alanya'da başta başkan olmak üzere göreve geldikleri günden bu yana olumsuzlukları eleştirdiğim arşivlerdedir.Sonuç olarak, elbette başkanımıza "Suçlusun" diyerek ironi yapıyorum. Bulunduğumuz yerden memnun olmayanın akli melekeleri yerinde değildir. Bunu neden mi yapıyorum? Halen kendi yağı ile kavrularak bize seviye atlatan başkana, yönetim kuruluna, profesyonellere, Çağdaş Atan hocaya burun kıvıranlar var. Dışarıdan olsa anlarım ama bu memleketin ekmeğini yiyenler yapınca bize de görev düşüyor. Maç eleştirisi elbette olacak ama kardeşim klavye arkasından yazarken, arka sokaklarda konuşurken geldiğimiz seviyeyi göz ardı etmeyelim. Bu insanların şevkini, azmini kırmayalım. Alanyaspor kişisel hesapların üstünde bir kurumdur. Alanyaspor taraftarından ricam odur ki, fırsatçılara, hesapçılara fırsat vermeyin, okumayın, izlemeyin. Alanyaspor üzerinden nemalanmalarına izin vermeyin. Unutmayalım ki, 1948 yılında kurulan bu camia, bu seviyelere gelebilmek için çok eziyetler çekti. Süper Lig'de olmak bile benim normlarımda bu şehre lükstür. Bunun kıymetini bilelim ki, yarınlarda dizimizi dövmeyelim.

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.