Sosyal medyayı sallayan tahmin! Alanya depremini 12 saat önceden bildi

Semerkant

Global Mod
Global Mod
ALANYA'DA yaşayan ve Twitter’da kullanıcı adı @sukruischanging isimli olan bir kullanıcı depremi önceden tahmin etti. Depremden 12 saat önce kendi hesabından bir paylaşım yapan şahıs, “Alanya ve Antalya'da da büyük deprem olacak. Çok şüphelendiğim, düzgün gitmeyen bir kaç şeyler var. Umarım yanılırım... İlk deprem ve artçılar 4’ten büyük olacak” demişti. 12 SAAT SONRA TAHMİN GERÇEKLEŞTİ Şahsın bu tahminin ardından 12 saat geçmeden Alanya ve Gazipaşa’yı etkileyen 5.4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Sosyal medyada bir anda gündeme gelen hesaptan depremden sonra bir açıklama daha yapıldı. “GARİP OLAYLARLA KARŞILAŞTIM” Açıklamada, “Günlerdir bulunduğum şehir içinde araştırmalar yaptım ve bir kaç garip olayla karşılaştım. Bir kaç arkadaşıma ve ailemden birilerine bahsettim ama inanmadılar. Gece de içimi dökmek için tweeti attım ve gerçekleşti. Hepimize geçmiş olsun.” denildi. TWİTTER’DA GÜNDEM OLDU Vatandaşlar hesabı mesaj yağmuruna tutarak, “kahin misin?”, “çok merak ediyorum nasıl hissettiniz”, “şüphelendiğin ve düzgün gitmeyen şeyler neydi?”, “üstat bugün Sevilla - Real madrid maçı ne olur” gibi yorumlarda bulundular.

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.