Son yolculuğuna uğurlandı

Semerkant

Global Mod
Global Mod
YENİ ALANYA'NIN en eski köşe yazarlarından olan Diş Hekimi Feyzi Açıkalın ve eski CHP Alanya Belediye Başkan adaylarından spor adamı Abdurrahman Açıkalın'ın annesi Sevinç Açıkalın hayatını kaybetti. Sevinç Açıkalın, yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliği sebebiyle önceki gece hayata gözlerini yumdu. Anne Açıkalın’ın cenazesi bugün kılınan cenaze namazının ardından Aşağı Oba Mezarlığı’da defnedildi. Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapan Feyzi Açıkalın, "Çorbasını içip, üstüne kahve keyfi yapmış. Günlük gazetesini okurken yardımcısını çağırıp, “Bak sana ne anlatacağım. Bir rüya gördüm ve ağlayarak uyandım. Eşref beni Alanya’ya çağırıyordu, suratı da bembeyazdı!” demiş. Bakıcısı ile sarılıp ağlaşmışlar. Kadın onu beş dakika sonra kendinden geçmiş halde bulmuş. Pıhtı atmış. Yarın, kocasına kavuşuyor. Aşağı Oba Mezarlığı’nda yan yana yatacaklar” ifadelerini kullandı.Yeni Alanya Ailesi, merhume Sevinç Açıkalın'a Allah'tan rahmet, Feyzi Açıkalın ve Abdurrahman Açıkalın ile sevenlerine baş sağlığı diler. Feyzi Açıkalın’dan anneye duygusal veda

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.