Son Dakika: PSG’de Kheira Hamraoui’nin uğradığı müthiş hücum daha sonrası Abidal ailesi iddiası!

Semedov

New member
DEHŞETLİ HÜCUMDA YENİ GELİŞME

Spor Arena Dış Haberler – Fransız devi Paris Saint Germain’ın bayan futbol ekibinde forma yiyen Kheira Hamraoui’nin uğradığı fecî atağın yankıları sürüyor.

AKŞAM YEMEĞİ DÖNÜŞÜ KAYGI DOLU ANLAR

Geçtiğimiz günlerde Paris’te Boulogne Ormanı yakınlarında bir yerde bir ortaya gelerek akşam yemeği yiyen Paris Saint-Germainli oyuncular, sonrasındasında konutlarına dağılmak üzere restorandan ayrılmıştı.

KIRMIZI IŞIKTA SALDIRDILAR

Aminata Diallo’nun kullandığı ve ortasında Kheira Hamraoui’nin de buluncuğu araç, kırmızı ışıkta durduğu esnada çabucak hemen kimliği belirlenemeyen bireylerin amacı olmuştu.

MASKELİ ADAMLAR DARP ETTİ

Maskeli iki erkek tarafınca araçtan güç kullanılarak indirilen Kheira Hamraoui, demir sopalarla ayaklarından darbedilmişti. Otomobilden sırf Hamraoui’nin indirilerek darp edilmesi kuşkuları arttırmıştı.

BİRİNCİ KUŞKULU DIALLO OLDU FAKAT…

Harekete geçen polis, araçta bulunan lakin darp edilmeyen Aminata Diallo’yu Paris’teki konutunda gözaltına almıştı. Diallo’nun grupta daha fazla mühlet alabilmek ismine bu saldırıyı düzenlediği öne sürülmüştü.

TABİRİNDE NELER DEDİ?

“Saldırgan demir sopalarla tekraren bacaklarıma vurdu. Ellerimle kendimi muhafazaya çalıştım. Bilhassa bacaklarımı amaç aldığını gördüm. Silah taşıdıklarını görmedim. Kapıyı aç diye bağırdılar ve bir tanesi beni tutarak araçtan dışarı çıkardı. Beni araçtan çıkardıktan daha sonra kazağı ve pantolonunun içine gizlediği demir sopayı çıkardı. Fizikî olarak şiddet gördüğüm birinci an araçtan çıkarıldığım an oldu. Beni çekmesiyle yola düştüm. Yaşananlar birkaç dakika sürdü lakin bana uzun geldi. Aminata yaşananların fazlaca kısa sürdüğünü söylemiş oldu. Sanırım saldırganlar çabucak olay yerinden kaçtı, zira caddede bize yanlışsız gelen otomobiller vardı. Trafiğin içine gerçek kaçtılar. Bu yüzden çabucak gözden kayboldular. Muhtemelen otomobilleri olay yerine yakın bir yerde bekliyordu.”

SORUŞTURMADA SANSASYONEL GELİŞME

Kheira Hamraoui’nin uğradığı kelam konusu müthiş taarruzun akabinde başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

ERIC ABIDAL SÖZ VERECEK

Barcelona’nın eski futbolcusu Eric Abidal, Kheira Hamraoui’ye yapılan hücumla ilgili devam eden soruşturmada sorguya girecek ve yetkililer, 42 yaşındaki ismin tabirine başvuracak.

SİM KART ABIDAL’İN ÜZERİNE KAYITLI

Polis, olayla ilgili bir telefon sim kartının Abidal üzerine kayıtlı olduğunu tespit etti. Kheira Hamraoui’nin ataktan bir gün daha sonra Eric Abidal’ı bu çizgi üzerinden aradığı kaydedildi.

BİREBİR PERİYOTTA BARCELONA’DAYDILAR

Kheira Hamraoui, Eric Abidal’in 2018-2020 yılları içinde Barcelona’da sportif yöneticilik misyonunu yürüttüğü devirde Katalan grubunda forma giyiyordu.

YASAK AŞK VE AZMETTİRME SAVI

Bu ilişkiden yola çıkan Fransız basını, Eric Abidal ve Kheira Hamraoui içinde yasak aşk olduğunu öne sürdü ve bu bağ niçiniyle Eric Abidal’in eşi Hayet Abidal’in saldırıyı azmettirdiğini tez etti.

ARTIK BAŞ KUŞKULU HAYET ABIDAL

Olayla ilgili sim kartın Eric Abidal üzerine kayıtlı olmasının yanı sıra Hayet Abidal’i baş kuşkulu pozisyonuna düşüren bir öteki sav ise saldırganların darp esnasında Kheira Hamraoui’ye söylemiş olduği argüman edilen kelamlar oldu.

“EVLİ ADAMLA NE İŞİN VAR”

Fransız basınındaki savlara nazaran, Kheria Hamroui’ye saldıran şahıslar darp sırasında yıldız futbolcuya, “Evli bir adamla ne işin var?” diye bağırdı. Fakat 31 yaşındaki oyuncunun tabirinde bu biçimde bir ayrıntı yer almıyor.

AVUKATI KONUŞTU

Müvekkili hakkındaki tezlere ait açıklamalarda bulunan Eric Abidal’in avukatı, “Eric Abidal, sözü alınması durumunda kendini net biçimde söz edecektir. Lakin Abidal, bu taarruzla direkt yahut dolaylı olarak nasıl ilişkili olabileceğine hala mana veremiyor.” dedi.