Son Dakika: Nihat Kahveci’den Galatasaray – Kasımpaşa maçı daha sonrası sert eleştiriler! “43 yaşıma girdim bu biçimdesini görmedim”

Semedov

New member
TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray’ın Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olduğu uğraşın akabinde sarı kırmızılı ekibe yönelik sert tenkitlerde bulundu.

İşte Nihat Kahveci’nin kelamları:

“Galatasaray grup olarak gençleşirken taraftarlar yaşlanıyor. Orta saha olan oyuncuyu oynatmayı Van Aanholt’u oynatıyorsun orada. Takımın ortasında olan oyunculardan Emre gitti uçuyor, Okan gitti harika, Yunus Adana Demir’de uçuyor. Her şey mi bu kadar karşıt sarfiyat. İster istemez tribündeki seyirciler alandakilerden istediğini alamayınca Emre, Yunus oynasaydı içeri girer atardı diyor taraftar haklı olacak. Emre’nin Galatasaray’da aldığı müddette yaptığı katkı bence biraz ağırdı. Beklentilerin altında kalan bir performans diyebilirsiniz lakin Emre Akbaba aldığı müddette elinden geleni yaptı. O bölge de kolay değil, oralar Sneijder’leri Hagi’leri görmüş.”

“DİBİN TABANINI GÖRDÜLER”

“Torrent’e gelelim, istesek epey eleştirebiliriz, yerden yere vurabiliriz. İsmail’deyken top bir şeyler yapalım oyuna o denli başlayalım diye konuşmuş grupla. Nelsson ve Marcao’yu açıyor. Bekleri öne atıyor, İsmail oyuna bir başla diyor, Guardiola stili. İsmail bir vuruyor taça çıkıyor, İsmail bir vuruyor öbür taraftan taça çıkıyor. Sen bir şey isteyebilirsin de oyuncu onu oynayabilir mi? Sen geliyorsun 2 maçta 7 gol yiyorsun. Fatih hocanın son periyodunda kadro epeyce berbattı, Torrent geldikten daha sonra bir ivme beklerdim yeni hoca geldikten daha sonra fakat artık tabanın de tabanını gördüler”

“U19 GRUBU ÇIKSA 28 PUANI VARDI

“Fizik, konsantrasyon olarak bundan evvelki maçtan daha düşük olduğunu görüyorum. Hoca değişikliğinden daha sonra hiçbir şey olmadı Galatasaray’da. Set oyunu, bol konum rakibi boğma var Galatasaray’ın geninde. Bu Galatasaray o Galatasaray değil. U19 kadrosu çıksa 28 puanı vardı aslına bakarsan düşün. Bu kadro o kadar makûs bir durumda düşün!”

“43 YAŞIMA GİRDİM GALATASARAY’DA BU TÜRLÜ BİR OYUN BİÇİMİ BULMADIM”

“43 yaşıma girdim, Galatasaray’da bu biçimde bir oyun şekli bulmadım. Evvelden Galatasaray’ın topu kovalamasından rakipleri yorulurdu. Galatasaray’ın 4-5 pas yaptığı anları sıkıntı çıkarırız yani. Alpaslan’a bir şey demiyorum ancak Berkan da Taylan da oynada durum birebir. Sabır sabır sabır dediler lakin taş çatlardı bu vakte kadar. İsyan eden yok, koşmuyorlar da. Genç oyuncu isyan eder, gayret eder sonuna kadar. Maç sonunda bir koşayım kayayım dersin ki beni bir görsünler dersin ortasından. Bu bile yok ya! Hoca da gitti Burak Elmas’a Allah sabır versin. İkinci yarıyı sessiz izledik bugün taraftarın protestosundan”

“FATİH TERİM’İ MART AYINA KADAR TUTARDIM”

“Fatih hocayı ben olsam Mart ayına kadar tutardım, Avrupa maçı geliyor. Fatih hoca haklıdır haksızdır lakin bence vakit içindema olarak epeyce yanlış. Ben şu ana kadar 1 tane Üstün Lig maçını izlediğini düşünmüyorum Domenec’in.”

7 GÜNDE 7 GOL

“7 günde 7 gol yedin. Nasıl daha düzgün oynadın Domenec. Guardiola’nın yardımcısısı diyorsun fakat… Nerede daha yeterli oynadın ben nazaranmedim. Bu kadro taban gördü, bu halini değiştirmek için geldi. İdare vakitsiz Fatih hocayı yolladı. Galatasaraylı oyuncular için 3 gün daha sonraki Trabzonspor maçı umut verir. Geldiğinden beri hiçbir şey değişmedi. Şunu da söyleyeyim Anadolu kadroları buralarda oynamaya alışık ancak Galatasaray üzere kadroların buralarda oynayabilecek temeli yok”