Son Dakika Haberi… Lionel Messi’nin PSG’ye transferi daha sonrası Cristiano Ronaldo sürprizi! Telefon görüşmesi ve Burak Yılmaz ayrıntısı…

Semedov

New member
Spor Arena Dış Haber – Lionel Messi, 20 yıllık Barcelona mesleğini sürpriz bir biçimde noktalayarak Paris Saint-Germain’in yolunu tuttu. Arjantinli yıldızın, Fransız devine imza atmasıyla birlikte Cristiano Ronaldo’nun da geleceği merak edilir hale geldi.

‘PLANLARI SUYA DÜŞTÜ’ TEZİ

Messi’nin transferi daha sonrası Cristiano Ronaldo’nun geleceğini olumsuz etkileyeceği söz edilmişti. Yoluna Juventus’ta devam etmek istemeyen ve PSG ile Real Madrid’den birine transfer olması beklenen Ronaldo’nun, Messi’nin imzası daha sonrası istediği kadrolara transfer olmasının zorlaşacağı kaydedilmişti.

TELEFON GÖRÜŞMESİNİ ANLATTI

Ronaldo’nun geleceği konusunda belirsizlik sürerken Burak Yılmaz’ın da formasını giydiği Lille’den flaş bir açıklama geldi.

Ligue 1’de geçen dönem şampiyonluğa ulaşan Lille’de kaptan Jose Fonte, ulusal kadrodan da arkadaşı Cristiano Ronaldo ile mesajlaştığını deklare etti.

İşte Jose Fonte’nin açıklamaları;

“Messi’nin transferinden çok memnunum. Onun üzere bir oyuncunun bizim ligimizde olması inanılmaz bir his.”

RONALDO’YA BİLDİRİ ATIYORUM

“Açıkçası bizim ve rakipler için her şey daha güç olacak. Ben de Ronaldo’ya her gün Lille’e gelmesi için bildiri atıyorum. Sırf ‘ha ha ha’ cevabını verdi”

DAHA BEDELLİ OLACAK

“Messi, Neqymar ve Mbappe karşısında gol yemediğimizi hayal edin! Bu bizi daha pahalı kılacak.”

FFP YANSISI

“Lille’de herkes bütçeyi daraltmak zorunda kaldı. Birtakım oyuncular maaşlarını düşürdü. daha sonra PSG’ye bakıyorsunuz; Donnarruma ve Ramos’un imzası, Wijnaldum transferi ve Messi’yi görüyorsunuz. İşte bu hayal kırıklığı yaratıyor.”

BURAK YILMAZ İLE TIPKI EKİPTE OYNAMA İHTİMALİ

Jose Fonte’nin Ronaldo ile bağlantıya geçmesine karşın Portekizli yıldızın, Lille’e transferi mümkün görülmüyor. Bütçe konusunda kahırlar yaşayan Fransız grubunun, Ronaldo’yu transfer etmesi halinde Burak Yılmaz ile birlikte oynama ihtimali bulunuyor.

BURAK KALMAK İSTİYOR

Burak Yılmaz’ın babası geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Lille, Burak’ı katiyetle bırakmak istemiyor. Hatta sözleşmesini uzatmak istiyor. O denli bir durum var. Burak’ın oradan ayrılması epeyce güç. O denli bir ortamda kolay kolay verilmez. Sevilen oyuncuyu vermek her yerde hayli zordur. Birçok teklifte bulundu. Başından beri hayli istiyorlar. Lille, 1 yıl daha kontratını uzatmak istiyor” tabirlerini kullanmıştı.

Burak Yılmaz geçtiğimiz dönem Lille formasıyla 33 müsabakada forma giydi. Ulusal golcü 18 gol kaydederken 5 asist yaparak kadrosunun Fransa Ligue 1’de şampiyon olmasında büyük hisse sahibi olmuştu.