Son Dakika Haberi… Galatasaray- PSV maçında Fatih Terim çılgına döndü! Kelamları ekrana yansıdı, Muslera’nın hareketi daha sonrası…

Semedov

New member
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme tipi rövanş maçında PSV Eindhoven’ı konuk eden Galatasaray’da çabaya bir kere daha Fernando Muslera damga vurdu.

PSV’nin 5-1 üzere farklı bir skorla kazandığı birinci maçta da önemli yanlışlar yapan ve Galatasaray’ın farklı mağlubiyetinde değerli hisse sahibi olan Uruguaylı file bekçisi, rövanş maçında bu defa teknik yönetici Fatih Terim’i zahmetten çıkardı.

Müsabakanın 37. dakikasında PSV köşe vuruşu kullandı. Philipp Max’ın ceza alanına açtığı ortada Muslera, son derece müsait bir durumda bulunmasına rağmen topu tutmak yerine ceza alanı dışına yumrukladı. Topla buluşan PSV’li Madueke’nin vuruşu, penaltı noktası üzerinde Marcao’ya çarptı ve ağlarla buluştu.

TERİM ÇILGINA DÖNDÜ

Başta Muslera olmak üzere sarı-kırmızılı futbolcular golden daha sonra büyük ıstırap yaşarken, teknik yönetici Fatih Terim yedek kulübesinde adeta çılgına döndü.

Uruguaylı file bekçisinin topu tutmak yerine yumruklamasına fazlaca sonlanan Fatih Terim, saha kenarında elle tutma işareti yaparak reaksiyonunu göstermiş oldu.

Birinci maçın akabinde rövanş maçına da yaptığı yanılgı ile damga vuran Fernando Muslera, toplumsal medyada da en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

BİRİNCİ MAÇTA 2 KRİTİK YANILGI

Fernando Muslera, PSV ile oynanan birinci maçta da yaptığı yanılgılarla sarı-kırmızılıların reaksiyonunu çekmişti.

Karşılaşmanın ikinci dakikasında savunma oyuncusu Marcao, Eran Zahavi’nin baskısında topu kaleci Muslera’ya dönmüştü.

Topu denetim etmekte kuvvetlik çeken Uruguaylı file bekçisi, İsrailli golcünün presinde topu kaptırınca Zahavi’ye yalnızca meşin yuvarlağı filelere göndermek kalmıştı.

Maçta berbat bir performans sergileyen 35 yaşındaki file bekçisi, karşılaşmanın 88. dakikasında Mario Götze’nin attığı golde bir daha büyük bir kusura imza atmıştı.

Sol kanattan açılan ortaya Alman futbolcu etkisiz bir baş vuruşu yaparken topu tokatlamaya çalışan Muslera, başaramayınca skor 5-1’e gelmişti.

“TALİHSİZ BİR MAÇ YAŞADIM”

Birinci maçtaki performansı eleştirilen Muslera, PSV rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında “Talihsiz bir maç yaşadım. Kalecilerin mesleklerinde bu tip şeyler olabiliyor. bu biçimde olsun istemezdim. bir epey dayanak iletisi aldım. Türkiye’deki kalecilerle daima görüşüyorum. Buradan çıkardığım dersler de oldu. Sayın Fatih hocam, topluluğum, kulübüm, teknik heyet, herkes bana dayanak verdi. Benim için en büyük kar buydu. Ne yazık ki bahtsız bir maç yaşadım. Kalecilerin bahtında bu biçimde şeyler var.” biçiminde konuşmuştu.

Muslera kelamlarını, “Hem mental hem fizik olarak hazır geldim. Çok kıymetli bir turnuvadan geldim. 1 haftayla hiç bir şey kaybetmezsiniz. Kalecilerin mesleğinde bu biçimde maçlar oluyor. Bu maçları, ders çıkarmak ve daha güzel olmak ismine araç olarak kullanmak gerekiyor.” tabirleriyle tamamlamıştı.