Son dakika haberi… Beşiktaş’ın yeni transferi Salih Uçan’dan flaş Galatasaray sözleri! ‘Teklif yaptılar lakin…’

Semedov

New member
Beşiktaş’ın yeni transferi Salih Uçan, siyah-beyazlıların gerçekleştirdiği yeni dönemin antrenmanı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.

İşte Salih Uçan’ın açıklamaları;

Alanya’da hoş iki dönem geçirdim. Beşiktaş forması giyerek Alanya tercihimin ne kadar hakikat olduğunu nazaranceğim. İnşallah iki taraf için de hoş olur. Sakatlıkla ilgili bir sorun kalmadı. Yalnızca bir iz var. 1 ay daha sonra geçecek bir şeydi ve büsbütün atlattık. Umarım oynayabildiğim kadar oynayıp, kadroma katkı verip, gol ve asist katkısı yapmak istiyorum. Beşiktaş’ın maksadı her vakit kupa kazanmaktır. Benim de amacım o.

“ATIBA, JOSEF ve OĞUZHAN’LA OYNAYACAĞIM İÇİN ŞANSLIYIM”

Şampiyonlar Ligi’nde oynamak heyecan verici. Daha evvel Roma formasıyla oynamıştım. İnşallah o maçlara çıkar, en hoş sonuçları alıp ülkemizi de gururlandırırız.

Atiba, Josef, Oğuzhan epeyce büyük oyuncular. Şampiyonluklar yaşadılar mesleklerinde. Daha evvel de kadrolarımda dünya yıldızı diyebileceğim oyuncular oldu. Onlarla oynayacak olduğum için şanslıyım. Profesyonelliklerini ve oyun stillerini gorecek olmak memnunluk verici.

” GALATASARAY DA İSTEDİ, SERGEN YALÇIN VE ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN BEŞİKTAŞ’I TERCİH ETTİM”

Transfer süreci kolay olmadı. Alanya’da epeyce hoş 2 sene geçirdim. Kontratım bitince özgür kaldım. Öteki ekipler beni istedi, onlara teşekkür ediyorum. Beşiktaş beni Buca vaktinde da istemişti. Şampiyon olması, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması. başında Sergen Hoca’nın olması sebebiyle Beşiktaş’ı tercih ettim.

Mesleğimin başından beri 48 numarayı tercih ettim. Alanyaspor’da 8 numarayı giydim ve bana uğurlu geldi. Beşiktaş’ta da 8 numarayla devam edeceğim.

“ÇİFT İSTİKAMETLİ OYNAYABİLİYORUM”

Ben mesleğimde 6 numara, 8 numara ve 10 numara oynadım. Kendimi en âlâ 8 numarada âlâ hissediyorum. Çift istikametli oynayabiliyorum. Atak yapmayı ve ceza alanına gitmeyi ve seviyorum kendi ceza alanımdan top çıkarmayı da.

“ŞAMPİYONLUK KAZANMAK İSTİYORUM”

Gelecekteki hedeflerim en başta Beşiktaş formasını sahiplenmek, birinci 11 oyuncusu olmak. Alıp bırakmak değil sonuna kadar götürmek. Sergen Hoca da bu transferde tesirliydi. 2013’te yorum yaparken benimle ilgili hoş kelamları vardı onlar da etkiledi açıkçası. Burada şampiyonluklar kazanmak istiyorum.

“LJAJIC ÇOK KARAKTERLİ”

Adem Ljajic Roma’dan ekip arkadaşım. çabucak hemen görmedim kendisini lakin fazlaca düzgün ve karakterli bir çocuk. İnşallah daima birlikte başarılı olacağız.