Son Dakika: Galatasaray’ın stadının yeni ismi belirtildi! Lider Burak Elmas konuşuyor…

Semedov

New member
Galatasaray’ın stadının yeni ismi resmen muhakkak oldu. Lider Burak Elmas ve Nef İdare Heyeti Lideri Erden Timur’un katıldığı imza merasiminde stadın yeni ismi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu olarak belirlendi.

İşte Lider Burak Elmas’ın imza merasiminde yaptığı açıklamalar;

Seçim sürecinde taraftarımıza kelam vermiştik sponsorluklarla ilgili. Adaylık sürecinde yabancı bir şirketle ön muahede yapmıştık. Kimi ayrıntılar istediğimiz üzere değildi. çabucak sonrasında Galatasaray ile birlikte olmak isteyenler ile görüştük. Erden Timur, en güzel teklifi sundu. Benim için bu beraberliğin diğer bir manası da var. Erden Timur, içimizden biri. Çok düzgün bir Galatasaraylı. Hem gönlüyle hem imkanlarıyla daima Galatasaray’ın yanında olmuş bir kişi. Nef markasıyla aslına bakarsan biroldukca projeleri olmuş biri.

Erden Timur ile birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Önemli manada toplumsal sorumluluk projelerini geçiren, topluma dokunan bir marka. Galatasaray ile eksiksiz uyuşan bir marka. Türk sponsorluk firması olduğu ve Türk Lirası Muhafaza Kanunu niçiniyle muahedeyi Türk Lirası olarak yaptık.

Bu mutabakat ve forma sponsorluk mutabakatıyla bir arada Galatasaray tarihinin en büyük iki sponsorluk mutabakatını yaptık. bundan evvelki stadyum isim mutabakatı 30 milyon TL artı KDV’ydi. Türk spor tarihinin en büyük stadyum isim sponsorluğu oldu. Bu muahede umarım sonsuz muvaffakiyetler getirir.

Sevgili dostum, kardeşim, yol arkadaşım Erden Timur’a bir Galatasaraylı olarak teşekkür ediyorum. Güzel ki var, yeterli ki bizimle…

ERDEN TİMUR: HAKKINI VERECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

Benim için kolay bir basın toplantısı değil. bir evvel biroldukca toplantı yaptık ancak birinci forma sponsorluğunun birinci yılında de birebir şey olmuştu. Yalnızca bilgilerle konuşabileceğimiz bir şey değil. İnsan hislerinden ibaret, şimdiden affola.

Galatasaray, Türkiye’nin milletlerarası manada dünyada en pahalı 1-2 markasından biri. Nef son senelerda küresel seyahate çıkmış, kendi dalımızda memleketler arası marka gayesi olan bir marka. Bu beraberlik bizler için onur verici. Galatasaray’ın bizim için bir mesken. Konutumuza Nef ismini koymak olağan ki anlatılmaz bir şey. Bunu söylemek isterim. Bir taraftan da ben hem Nef’in idare şurası lideriyim birebir vakitte saklayamam Galatasaraylıyım. Bizim için buranın ismi Ali Sami Yen Stadyumu’dur. En kıymetli şuurumuz bu isme layık olmak. İnsan çift kimlikle yaşayamaz. Buranın ismi Ali Sami Yen Spor Kompleksi. Tüm Galatasaraylılar için en kıymetli isim. Nef inşallah o sorumluluğun farkında olarak, onun haricinde Galatasaray’a daha farklı pahalar katarak bu seyahati en düzgün biçimde sürdürecektir. Mahcup olmayacağımızı ve hakkını vereceğimizi düşünüyorum.

Lidere da teşekkür ediyorum. Bu bir yol arkadaşlığı dedi, biz de o denli görüyoruz. Niyet ve fedakarlık bakış açısı olarak her şey epey samimi bir biçimde sunuldu. Bu muahedenin olmasında liderin hayli değerli emeği var. İlk bu işi konuşurken birinci başta Rezzan Beyefendi şey yapmıştı, sürecin her anında emeği geçti. Bu işin olması için daima gayret sarf etti. Ona da teşekkür ediyorum. Sonuç prestijiyle bizim için, Nef markası için Türk sporuna bu biçimde bir katkı sunmak, yarınlarda yapılacak şeylere dayanak olma fırsatı bulmak onur verici. Nef bununla birlikte toplumsal bir marka. Nef Vakfı ile toplumsal pahası olan bir markayız. Spor aslında topluma dokunmanın en süratli yolu. Bu sponsorluğu, stadyum isim sponsorluğu olarak değil bir arada epey şeyler başaracağımız bir yol olarak görüyoruz. Tüm Galatasaray topluluğuna güzel uğurlu olsun.