Son Dakika: Galatasaray – Trabzonspor daha sonrası Fatih Terim ve başkanlık açıklaması! Gelen iletilere ne yanıt veriyor? Tek tek anlattı…

Semedov

New member
Hürriyet Gazetesi muharriri Fatih Çekirge, Galatasaray’ın alanında Trabzonspor’a 2-1 mağlup olduğu müsabaka daha sonrasında Fatih Terim’in sarı kırmızılı kulüpte lider olup olmayacağı gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Çekirge ayrıyeten, Fatih Terim’in Galatasaray ile yollarını ayırdıktan daha sonra kendisine gelen bildirilere verdiği yanıtları da köşesine taşıdı.

İşte Fatih Çekirge’nin bugünkü yazısı…

Fatih Terim lider olacak mı?

Galatasaray’dan ayrıldığı günden itibaren Fatih Terim’e bildiri yağıyor… Herkes şunu merak ediyor: Artık ne yapacak?

Kimse yanılmasın, olayı saptırmasın. Fatih Terim’in başkanlık diye bir kaygısı yok. İsteseydi olurdu… Fakat istemedi… Zira onun bir tek kaygısı var… O da Galatasaray’ın durumu. Aslan’ın yükselişi. hayatını buna adamış bir insan için ‘başkanlık yarışı’ üzere oyunlar, tuzaklar, arttan dolanmalar epey ucuz kalır…

· Ayrıldığı günden itibaren Fatih Terim’e ileti yağıyor.

Uğradığı haksızlığı yazdıktan daha sonra bana da bildiri yağmaya başladı.

Terim’e gelen bildirileri biliyorum.

“Durma arkandayız” diyenler…

“Başkan ol” diyenler..

“Galatasaray’ı bırakma” diyenler…

ADAŞ…

· Bilen bilir, biz birbirimize “Adaş” deriz. Geçen gün sırf bir dost olarak değil, Galatasaray’ın efsanesine yapılan bu haksızlığı lisana getirmek için yazmıştım.

Gelen iletilerden anlıyorum ki, yüzbinlerce Galatasaraylı da birebir ruh durumunda..

Pekala nedir bu ruh durumu? Ya da şu biçimde soralım:

– Fatih Terim kendisine gelen bu iletilere ne yanıt veriyor?

“Çok kırgınım” diyor.

“Çok üzgünüm” diyor.

Pekala NE OLACAK?

Arkadaşlar buraya açık açık yazıyorum…

1) Fatih Terim kendisini sırtından hançerlenmiş olarak görüyor.

2) Fatih Terim çok yıllık mesleğinde Galatasaray’dan bu biçimde gönderilmesinin kırıklığını yaşıyor.

3) Fatih Terim kendi ismi üzerinden idareye gelenlerin ona bu türlü kazık atmasına karşı bir süre düşünmek istiyor.

4) Fatih Terim’e yapılan olağan olarak bu biçimde kalmayacak.

5) Fatih Terim şüphesiz bunu bu biçimde bırakmayacak.

6) Galatasaray topluluğu birinci fırsatta bir seçim takvimi zorlayabilir.

PROBLEM BAŞKANLIK MI?

Alışılmış şunu da sorabilirsiniz?

– Bir başkanlık yarışı olur mu?

– Fatih Terim lider adayı olur mu?

Arkadaşlar şunu açık söyleyebilirim:

– Kimse yanılmasın, olayı saptırmasın. Fatih Terim’in başkanlık diye bir sıkıntısı yok. İsteseydi olurdu.. Lakin istemedi… Zira onun bir tek kederi var. O da Galatasaray’ın durumu. Aslan’ın yükselişi. hayatını buna adamış bir insan için ‘başkanlık yarışı’ üzere oyunlar, tuzaklar, arttan dolanmalar hayli ucuz kalır..

O niçinle Fatih Terim için sorun başkanlık yarışı değildir..

Problem Galatasaray’ın geleceğidir. olağan olarak biroldukca değerli isim kapısını çalıyor. Görüşmeler de oluyor.

BiRAZ MÜSAADE

Bana da soruyorsunuz:

– Fatih Terim sizin yeterli dostunuz, ne yapacak biliyor musunuz?

Arkadaşlar işte karşılık: “Çok üzgün, fazlaca kırgın… Biraz müsaade edin. Evet biraz müsaade ederseniz, yakında her şeyi goreceğiz..

İlla ki bir şey olacak..