Son Dakika: Fenerbahçe’den ayrılan Volkan Demirel’in yeni adresi muhakkak oldu!

Semedov

New member
Futbolculuk mesleğine son verdikten daha sonra Fenerbahçe’de yardımcı antrenörlük bakılırsavine başlayan Volkan Demirel, dönem başında sarı lacivertlilerden ayrılık sonucu almıştı.

Lider Ali Koç’la bir arada kameraların karşısına geçerek Fenerbahçe’ye veda eden Volkan Demir’in yeni adresi belirli oldu.

Ajansspor’da yer alan habere bakılırsa; Volkan Demirel, yayıncı kuruluş Bein Sports’ta yorumculuk yapmak için muahedeye vardı.

Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş içindeki gerginlikten daha sonra Volkan Demirel’in bu sonucu vermesi dikkat çekti.

2002’de geldiği Fenerbahçe’den bu dönem ayrılmıştı

2002’de transfer olduğu Fenerbahçe’nin kalesini uzun yıllar koruyan Demirel, 2019’da etkin futbol ömrüne son vermişti.

Sarı lacivertlilerde bu dönemin başına kadar teknik takımda yer alan Demirel ile yollar dönem başında ayrılmıştı.

İŞTE VOLKAN DEMİREL’İN VEDA KELAMLARI;

Buraya hayli futbolcular geldi, epeyce antrenörler geldi. Hepsinin gelişinde bir basın toplantısı düzenlendi lakin birinci kere bir futbolcu, eski bir futbolcu, çalışan ayrılırken basın toplantısı düzenleniyor. Bana vberilen bu kıymet için teşekkür ediyorum. 20 yıl evvel buraya geldiğimde delikanlı, ne yapacağını çabucak hemen bilmeyen, adımlarını atmaya korkan bir çocuk vardı. Fakat artık 40 yaşında, ne yapacağını bilen bir Volkan var. Hedeflerim var. Gideceğim yolda bunu da anlayacaksınız.

BİRİNCİ SEFER BU TÜRLÜ BİR DEVİR YAŞADIM

Liderimiz bana kalmamı söylemiş oldu fakat ben geçen dönemin bitiminde sonucumı vermiştim. Burada antrenörlüğe başladım. Ersun Hocamın takımıyla başladığım serüvende Emre Belözoğlou ile dönemi tamamladık. İkinci dönemimde Erol Bulut hocamla döneme başladık, bir daha Emre ile tamamladık. Artık kendimin bir şeyler yapabileceğimi hissettim ve bu yüzden bu biçimde bir karar aldım. Vitor Pereira gelmedilk evvel grubu çalıştırdım ve birinci kez bu biçimde bir devir yaşadım.

O FOTOĞRAFTA OLMAMAM ÇOK KONUŞULDU ANCAK…

Kampa gidilirken bir fotoğraf var. O fotoğrafta olmamam fazlaca konuşuldu lakin sivildim, hocaya beğenilen geldin demek için oradaydım. Sivil kıyafetle olduğum için fotoğrafa girmedim. 20 yıllık bir bölümün sonuna geldim. Şu an tahminen kapıdan ayrılıyorum lakin hayli heyecanlıyım. Bu mesleği Volkan Demirel ismiyle, duruşuyla yürütmek istiyorum. Bu vakte kadar çalıştığım bütün başkanlarıma, hocalarıma, futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Asıl teşekkürü Fenerbahçe emektarlarına yapmak istiyorum. Samandıra, stat, FB TV’de benim ömrüme dokunanlara teşekkür ediyorum. Ayrılıklar zordur lakin benim için bu bir orta. İnşallah ilerleyen vakitte yenidendan kavuşuruz.

ÖNÜMDE 3-4 OPSİYON VAR

Şu anda önümde 3-4 opsiyon var. birinci vakit içinderda burayı netleştirmek istedim. Burası bittikten daha sonra önümdeki plan projeyi değerlendireceğim. Vakit var, en yanlışsız sonucu vermeye çalışacağım.

Soyunma odası her şeyin bilinmeyen kaldığı yerdir. Biz futbolculara gerekenleri söylüyoruz doğal ki. Oradaki her şeyi bilmenize gerek yok. Şu anda A lisansına sahibim. Önümde pro lisans kaldı yalnızca. A Lisansıyla istediğiniz yerde çalışabilirsiniz yanınında pro lisans sahibi bir hoca olduğu sürece. Önümdeki seçenekleri değerlendirip en gerçek sonucu vereceğim. Herkes gördüğünü söylüyor. O devir takım dışı kaldığımda güç bir vakitti. Ben geçmişe takılan biri değilim. Ersun Hocamın gelmesiyle tekrar ekibe döndüm. O gün basın toplantısı düzenlemek istemiştim ancak çok yağmur vardı. Spontane gelişen bir olaydı. O anki koşullarda orası ayarlandığı için gazetecilerin ıslanmamasını düşündüğümüz için o denli oldu.

BENİ ÇOK ONURLANDIRIYOR

Bir Volkandır Fenerbahçe sloganı beni epeyce onurlandırıyor. 20 yaşımda buraya geldim. Bugün 40 yaşındayım. Ömrümün yarısı burada geçmiş. 20 yıl boyunca her gün aklımda Fenerbahçe olarak uyandım. Bunun gururu bana daima artı kazandırdı. Yaptıklarımın ardındayım, bir daha olsa bir daha yaparım. Benim için Fenerbahçe gurur ve onur kaynağı.

UNUTAMADIĞIM AN SEVILLA MAÇI

Futbolcuyla epey hocayla çalıştım. Antrenör olarak da Ersun Hoca ve Erol Hoca’yla çalıştım. İdmandan notlar alırım her vakit. O notu gördüğümde o andaki konuşmam da aklıma gelir. o denli fazlaca botlar aldım. Bu notları uygulayacağım vakit içinder gelecek. Önümde fazlaca vaktim var. Genç teknik erkeklerin başarılı olması bizlerin de öncüsü olacaktır. İnşallah genç teknik adamlar olarak biz de Türk futboluna katkı yapacağız. Alttan epeyce uygun bir nesil geliyor. Fenerbahçe’de unutamadığım an Sevilla maçıdır. Hem tabanı görüp tıpkı vakitte üst çıkmak unutulmaz. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final, Avrupa Ligi’nde yarı final… Hepsinde kalede ben vardım. Son anda kaybettiğimiz şampiyonlukları kazansak tahminen 15 kupam olacaktı.

‘MİLLİ KADRO’DAN TEKLİF GELİRSE NE DÜŞÜNÜRSÜN’ SORUSUNA KARŞILIK

Düşünmeme gerek yok bu biçimde bir teklif gelirse. Bu periyot de olur diğer bir devirde… Ulusal Kadro ve bayrak bizim için fazlaca pahalıdır. Ona verilecek karşılık aşikardır.