Son Dakika: Fenerbahçe teknik yönetici Kenan Koçak’la birinci teması kurdu, görüşmeler başladı! (Kenan Koçak kimdir?)

Semedov

New member
Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın geleceği belirsizliğini korurken sarı lacivertli idare alternatif hoca arayışlarını sürdürüyor. Bu doğrultuda çalışmalar yapan sarı lacivertliler, A Ulusal Takım’da Stefan Kuntz’un yardımcılığını yapan Kenan Koçak’ı gündemine aldı.

Fenerbahçe’de Vitor Pereira konusunda idarenin de umudu büsbütün yok olurken teknik yönetici çalışmaları sürat kazandı. Yabancı hoca için Slaven Bilic ismi ön plana çıkarken sarı lacivertliler yerli aday ihtimalini de yok saymıyor.

Kenan Koçak’la birinci teması kuran Fenerbahçe, yerli teknik yönetici sonucu vermesi durumunda ekibin başına bu ismi getirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe’nin birinci teması kurduğu tez edilen Kenan Koçak’ın çalışmış olduğu son 3 gruptaki puan ortalamaları:

Hannover 96:
1.39
Sandhausen: 1.21
Waldh Mannheim: 1.63

KENAN KOÇAK KİMDİR?

Uefa Pro-Lisans’ı bulunan Kenan Koçak 5 Ocak 1981 Kayseri doğumlu.

Futbol oynadığı devirde defansif orta saha konumunda bakılırsav alan Kenan koçak futbola SV Waldhof Mannheim’de başladı. Devamında ise alt liglerde forma giyinmeye devam etti.

2003/2004 döneminde Bundesliga takımı Redbull Salzburg’a imza attı ama yalnızca 2 maçta forma giyebildi.

daha sonrasında ise Redbull Salzburg’un B ekibinde ise 5 maçta forma giyebildi.

Son olarak Alman grubu Hannover 96’yı çalıştıran Koçak, teknik yöneticilik mesleğine ise Almanya 6. Lig takımlarından VfR Mannheim’ı çalıştırarak başlamıştı.

Devamında, Waldhof Mannheim ve Sandhausen üzere alt lig gruplarını de çalıştırdı.

Koçak’ın Almanya vatandaşlığı da bulunuyor.

Kenan Koçak Instagram hesabından yaptığı paylaşımla A ulusal grup Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz’un yardımcılığını yapacağını duyurmuştu.

ALİ KOÇ GALATASARAY DERBİSİ ÖNCESİ GERİSİNDE DURMUŞTU

Pereira için derbi öncesi açıklama yapan Lider Ali Koç, deneyimli teknik yöneticinin ardında durmuştu. Fenerbahçe Lideri Ali Koç, “Galatasaray deplasmanına gidip o maçı kazanacağız. Galatasaray maçında Allah korusun zıt sonuç çıkarsa bir daha radikal değişikliklere gerek olduğunu düşünmüyorum. Biz hocamızın arkasındayız” demişti.

Fakat Sarı lacivertlilerde işler daha sonrasındaki maçlarda işler güzel gitmedi.

“1 OCAK’TA BİLİC FENERBAHÇE’YE”

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol ise, ”Bana gelen 6 aylık bilgiler üzerine kurduğum tahlil şu; ben 1 Ocak prestijiyle Bilic’in Fenerbahçe’de misyona başlayacağını düşünüyorum. Beşiktaş’ın teklifini de reddettiğini duydum. Yanılmıyorsa, yanılıyor olabilirim kimi vakit kaynaklarımız bizi yanıltıyor. Pereira öncesinde de Bilic’le anlaşmıştı Fenerbahçe. Anlaşmıştı ancak Bilic Çin’deki kontratından çıkamadı. 31 Aralık prestijiyle kontratı bitiyor” diye konuştu.

PEREİRA FLAMENGO SAVLARI

Brezilya basınında yer alan habere bakılırsa, Vitor Pereira, Brezilya Ligi takımlarından Flamengo ile mutabakata vardı. Fox Sports Brasil, Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe’den ayrılarak Flamengo’da Renato Gaucho’dan boşalan koltuğa geçeceğini argüman etti.