Son Dakika: Fenerbahçe Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün biletini katıca Ozan Tufan, Mert Hakan ve İrfan Can Kahveci…

Semedov

New member
Fenerbahçe, Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün takım dışı kaldığını duyururken bu karar kadro ortasında de şaşkınlık yarattı.

Dinamo Kiev maçı takımına alınmayan iki oyuncu ile ilgili Fenerbahçe’den yapılan resmi açıklamada “Yeni dönem planlaması devam eden Profesyonel Futbol A Grubumuzda, Teknik Yöneticimiz Vitor Pereira’nın sonucu doğrultusunda; oyuncularımız Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün çalışmalarını ekibimizden başka olarak sürdürmelerine karar verilmiştir. Futbolcularımızın gelecek planlaması ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” tabirleri yer aldı.

“SENİN BÖLGENE TRANSFER YAPACAĞIZ”

Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın talebi doğrultusunda takım dışı bırakılan Caner Erkin cephesinden kararla ilgili birinci açıklama geldi.

Menajeri Batur Altıparmak imzasıyla yayınlanan açıklamada, “Fenerbahçe SK teknik yöneticisi Vitor Pereira’nın isteği üzerine oyuncumuz Caner Erkin ile gerçekleştirilen görüşmede, “Seni oynatmayı düşünmüyorum. Senin bölgene transfer yapacağız” telaffuzlarına karşılık olarak oyuncumuz Caner Erkin, her vakit gayrete hazır olduğunu ve bölgesine transfer yapılması durumunda da formayı savaşarak alacağını ve kendine güvendiğini iletmiştir. Lakin Vitor Pereira ve Fenerbahçe idare heyeti tarafınca dönemin başlamasına 10 gün kala oyuncumuzun kendisine grup bulması iletilmiştir. Bu vakit zarfında Caner Erkin idmanlarını kadrodan başka olarak sürdürecektir.” detaylarıne yer verildi.

İKİ FARKLI KARE… DİNAMO KİEV MAÇI ÖNCESİ KULÜBENİN İMAJI

Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün yakın arkadaş kümesindeki isimler Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci’nin moralsiz imajları Dinamo Kiev maçı muhabirimiz Süleyman Arat’ın objektifine bu biçimde yansıdı.

Grubun sevinç kaynağı olan ve sık sık ortalarında şakalaşan futbolcular bu defa sakin bir biçimde maçın başlamasını bekledi. bundan evvelki hazırlık maçında tribünlerin karşılıklı yaptıkları tezahüratlara eşlik eden futbolcuların keyifli imajı dikkat çekmişti.

2015-16 döneminde, Galatasaray derbisinde Caner Erkin birinci 11’de olmadığını görür görmez büyük reaksiyon göstermiş, devamındaki süreçte takım dışı kalmıştı.

İkili dönem öncesi Topuk Yaylası Kampı’nda samimi pozlar verirken buzların eridiği tabir edilmişti. Lakin devamındaki süreçte ligin başlamasına günler kala ayrılık sonucu alındı.

ALİ KOÇ İÇİN SANDIK BAŞINDAYDI

beraberinde Fenerbahçe kongre üyesi olan Caner Erkin, geçtiğimiz ay Fenerbahçe’de gerçekleştirilen başkanlık seçiminde oy kullanmaya geldi. Erkin, tek aday olan Ali Koç’a oy attığını belirterek, “İnşallah uzun mühletler burada kalır. Ufak bir ayrılık oldu fakat ben daima F.Bahçeli’ydim. G.Saray’da oynarken bile söylemiş oldum. Başka gruplara karşı hiç bir şey hissetmedim. Sünnet olurken bir görüntüm var, onu da paylaşacağım bir ay daha sonra” sözlerini kullanmıştı.