Serdar Hoca tarih yazıyor...

Semerkant

Global Mod
Global Mod
Serdar Esen...1979 Gündoğmuş doğumlu...Konya Selçuk Üniversitesi Spor Akademisi mezunu...Voleybol branşında kendisini çok iyi yetiştirmiş bir antrenör... Alanya'ya da önemli hizmetler yaptı...Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nı 2. ligden alıp, 1. Lige çıkardı, misal...A Milli Voleybol Takımı'nda halen oynayan önemli sporcular yetiştirdi Alanya'da...Doğukan Ulu, misal...Serdar Hoca'nın çok emeği var milli oyuncuda...Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nda iki yıl görev yaptıktan sonra şartlar uyuşmayınca görevinden ayrıldı...Ardından Korkuteli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nın başına geçti...Geç kurulan, istenilen transferleri zamanında yapamayan bu takımla da adeta tarih yazdı...Voleybol 2. Liginde mücadele eden Korkuteli Belediyespor'u final grubuna taşımayı başardı...Kuvvetle muhtemel Korkuteli Belediyespor önümüzdeki sezon 1. Ligde mücadele edecek...Sadece bu başarılarla sınırlı değil Serdar Hoca'nın hikayesi...Yaklaşık iki yıl önce Alanyagücü Spor Kulübünü kurdular...Halen 100'e yakın çocuk bu kulübün bünyesinde yetiştiriliyor...Tek amaç Alanya'ya, Alanya sporuna hizmet etmek...Daha önce yaptığı gibi elit seviyede sporcu yetiştirmek...Serdar Hoca çok iyi yapıyor bu işi...Yetiştirdiği sporcular arasında bugün antrenör olarak görev yapanlar bile var...Diyeceğim o ki...Serdar Hoca, Alanya'nın yetiştirdiği çok önemli dğerlerden bir tanesi...Korkuteli Belediyespor'da devam eder mi etmez mi, bilemiyorum...Ancak şunu çok iyi biliyorum...Alanya böylesine başarılı insanlara daha fazla kucak açmalı...Daha fazla değer vermeli...Kolay yetişmiyorlar çünkü...Siyaset, sadece siyasi partilerin çatısı altında yapılan faaliyetler değildir...Başarılı insanlarına sahip çıkmayı bilmek ve bu insanlardan verim alabilmek de önemli bir siyasi manevradır...Bilmem anlatabildim mi...

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.