Sanatçılardan maden işçilerine destek

ahmetbeyler

New member
Sanatçılardan maden işçilerine destek
Somalı ve Ermenekli madenciler, yeniden Ankara’ya yürüyüş kararı aldı. Sosyal medyada madenciler için 'Madenciyle yürüyorum' etiketiyle kampanya başlatıldı.

Ödenmeyen ücretleri ve tazminat hakları için direnen Somalı ve Ermenkli madenciler, 16 Kasım Pazartesi gününe kadar herhangi bir gelişme olmazsa yürüyüşlerini devam ettireceklerini açıkladı.

Genco Erkal, Hüsnü Arkan, Erdal Güney, Orhan Alkaya, Ahmet Ümit, Taner Rumeli, Öykü Serter gibi isimlerin de destek verdiği etikette işçilerin talepleri aktarıldı.

BİRÇOK SANATÇI KATILDI

Destek olan sanatçılardan bazıları şöyle: Genco Erkal, Sumru Yavrucuk, Levent Üzümcü, Leman Sam, Pelin Batu, Ahmet Ümit, Yeşim Salkım, Murat Uyurkulak, Hüsnü Arkan, Erdal Güney, Orhan Alkaya, Taner Rumeli, Onur Saylak, Barış Atay, İbrahim Karaca, Mehtap Meral, Selim Kalıç, Mazlum Çimen.

Yazar dostumuz Pelin Batu direnen madenciyle yürüyor.
Sen de madenciyle yürü!@pelinbatutr#MadenciyleYürüyorum pic.twitter.com/rguRJro4TC

— Bağımsız Maden İş (@bagimsizmadenis) November 12, 2020
Yazar dostumuz Ahmet Ümit direnen madenciyle yürüyor.
Sen de madenciyle yürü!@baskomsernevzat#MadenciyleYürüyorum pic.twitter.com/7BrLUtsGBT

Sanatçı dostumuz Levent Üzümcü direnen madenciyle yürüyor.
Sen de madenciyle yürü!@LeventUzumcu#MadenciyleYürüyorum pic.twitter.com/D7HOUUoel9

Oyuncu dostumuz Onur Saylak direnen madenciyle yürüyor.
Sen de madenciyle yürü!@AosOnursaylak#MadenciyleYürüyorum pic.twitter.com/uLCwGAgbhK

— Bağımsız Maden İş (@bagimsizmadenis) November 13, 2020
Sanatçı dostumuz Leman Sam direnen madenciyle yürüyor.
Sen de madenciyle yürü!@lsdomicim#MadenciyleYürüyorum pic.twitter.com/U0iFb4Zuu7

Sunucu dostumuz Öykü Serter direnen madenciyle yürüyor.
Sen de madenciyle yürü!@Laforizma#MadenciyleYürüyorum pic.twitter.com/0u6g8skbUK