Rıdvan Dilmen’den açıklama: Minimum fiyatı bilecek kadar Ulusal bir beşerim

Semedov

New member
TRT’de yayınlanan 100’de yüz programında, ‘asgari ücret’ ile ilgili kelamlarıyla reaksiyon toplayan Rıdvan Dilmen, toplumsal medya hesabından tenkitlere yanıt verdi.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, “Benim dün akşam ulusal maç sonunda yaptığım yorumun saçma sapan yere çekildiğini şaşkınla okudum. Ülkemizde milyonlarca minimum fiyatla çalışan vatandaşlarımız var (tabii ki bekar, evli, çocuklu farklı olmak üzere). Ne kadar aldıklarını bilecek kadar insanımıza hürmet gösterebilecek kadar ulusal bir şahısım. 8 bin lira konusu alt yapılarda çalışan teknik adamlar için kullandığım cümleydi. Ne dediğimi çok uygun bildikleri biçimde manipüle edildiği için açıklama yapma ihtiyacı duydum” diyerek kendini savundu.

Dilmen paylaşımına şöyle son verdi:

Şenol Güneş dahil ömrümde kimsenin kazandığı para benim gündemimde olmadı, olmaz da. Allah herkese evvel sıhhat, daha sonra istediği kadar para versin, helalse ki Şenol hocanın kazandığı anasının ak sütü üzere helal olsun. Rabbim de inşallah minimum fiyatın 8 bin lira olduğu günleri görmek nasip etsin. Herkese sevgi, hürmetlerimle