Rezidansta azaba uğrayan genç bayandan tüyler ürperten sözler!

baboli

Global Mod
Global Mod
Rezidansta azaba uğrayan genç bayandan tüyler ürperten sözler!
Konya’nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi D.A.’yı (21) kaçırıp, rezidansta azap yaptıkları nedeni öne sürülerek haklarında 41’er yıla kadar mahpus cezası istenen M.D. (41), nişanlısı S.D. (24) ve arkadaşları T.D.’nin (22) yargılanmalarına devam edildi.

DHA’nın haberine nazaran, tüyler ürperten olayda mağdur D.A., “Sanık S., paspas sopasıyla bana azap etmek istedi. Sopanın bir kesimini sanık T.’ye verdi. daha sonra ikisi de bu sopalarla bana vurdular” dedi.

Olay, 8 Nisan’da meydana geldi. M.D. bir süre flört ettiği eski çalışanı D.A.’yı aradı. M.D., çabucak sonrasında D.A.’yı Meram ilçesindeki iş yerinden alarak arabasına bindirdi. bir süre daha sonra araca M.D.’nin nişanlısı S.D. ile arkadaşı T.D. de bindi. İki bayan, D.A.’nın ellerini çamaşır ipiyle bağladı. Rezidansa gdolayılen D.A., burada 2 saat boyunca azap gördü. D.A., kurtulduktan daha sonra polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheliler, tabirlerinin akabinde isimli denetimle özgür bırakıldı. 3 şüphelinin tıpkı gün M.K.’ye de azap yaptığı ortaya çıktı. tekrar gözaltına alınan şüpheliler, tutuklandı. 3 kişi hakkında ayrıyeten D.A.’ya yönelik azap tezi niçiniyle de tutuklama sonucu çıkartıldı.

3 SANIĞA 41’ER YIL MAHPUS İSTENDİ

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca D.A.’ya azap tezleriyle ilgili hazırlanan iddianamede M.D., nişanlısı S.D. ve arkadaşı T.D. hakkında ‘kişiyi hürriyetinden mahrum kılma’, ‘haberleşmenin kapalılığını ihlal etmek’, ‘hakaret’, ‘özel hayatın kapalılığını ihlal etmek’, ‘kasten yaralama’, ‘cebir tehdit yahut hile kullanarak kişiyi hürriyetinden mahrum kılma’, ‘mala ziyan verme’, ‘birden çok kişi tarafınca silahla yağma’ kabahatlerinden 41’er yıla kadar mahpus cezası istendi. İddianame, Konya 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Sanıklar, bugün 2’nci sefer hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanıklar SEGBİS sistemiyle katılırken mahkeme salonunda D.A. ile taraf avukatları hazır bulundu.

“KURTULMAK İÇİN ÇIRPINIYORDUM”

Duruşmaya birinci kere katılan D.A., M.D. ile ortalarında rastgele bir gönül yahut cinsel bağ yaşanmadığını belirtti. D.A., sözünde “Çalıştığım periyotta sanık M., beni 2-3 kere aracıyla meskene bırakmıştı. S. ile nişanlı olduğunu ve ayrılmak istediğini, benimle birlikte olmak istediğini söylemişti. Bu niçinle M.’nin talebini kabul etmedim. Ortamızda rastgele bir biçimde gönül yahut cinsellik yaşanmadı. Yalnızca bende bir baş karışıklığı oldu. Bu yüzden M.’nin iş yerinden ayrıldım.” dedi.

Yaşadığı işkenceyi anlatan D.A., “Bir daireye çıktık. Sanık S., M.’yi aşağı göndererek etrafı kolaçan etmesini söylemiş oldu. M. gittikten daha sonra kapıyı kilitlediler. T. ve S., beni mavi ve beyaz bir iple bağladılar. S., M. ile olan bağlantımızı sordu? Ben, M.’nin bana asıldığını, fakat kabul etmediğimi söylemiş oldum. Bana inanmadı. Bu ortada ben kurtulmak için çırpınıyordum.” diye konuştu.

“SOPALARLA BENİ DÖVDÜLER”

İki hanımın bir süre daha sonra bağladıkları ipleri çözdüklerini belirten Aydın, şunları söylemiş oldu: “Sanık S. paspas sopasını kırdı. Bir kesimini sanık T.’ye verdi. Başka ikisi de bu sopalarla bana vurdular. Hatta S. bana vururken, sopa T.’nin burnuna geldi. Kanamasına niye oldu. Buna sonlanıp beni bir daha dövdüler. daha sonra telefonla M.’yi çağırdılar. S., M.’ye ‘Sen D.’ye asılmışsın’ dedi. M., bunu inkar etti. daha sonra S. eline makas aldı. T. bıçak üzere bir cisim aldı. Her ikisi de saçımı kestiler. Öncesinde S., ağzıma bir bez soktu. Bu niçinle bağıramadım. daha sonra ağzımdaki bu bezi çıkardılar.”

“VÜCUDUMA SİGARA BASTI”

Vücudunu sigarayla yaktıklarını öne süren D.A., “Tuğba, beni S.’nin ayaklarına gerçek itti. Zorlamaları niçiniyle üç defa ayaklarını öptüm. çabucak sonrasında elimi çözdüler. Sanık S., bana sigara bastı. Bunu yaparken sanık T., ellerimi tutuyordu. M. reaksiyonsuz bir biçimde onları izliyordu. Ben bu basamaktan daha sonra çalıştığım yere nasıl döndüm ve devamında ne olduğunu hatırlamıyorum.” dedi.

D.A., DURUŞMA SALONUNU TERK ETTİ

Sanıklardan M.D. ise üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi. D.A.’nın avukatı Mehmet Fatih Soylu, M.D.’ye “Madem S. ve D. tartışacaktı, niye yalnız bıraktın?” diye sordu. M.D. de hedeflerinin D.A. ile konuşmak olduğunu belirterek, “S. de müştekiye sonlu değildi. O niçinle ben utandığımdan dolayı konuşmaları için onları yalnız bırakıp aşağıya indim.” dedi. Bunun üzerine D.A., “Çok utandın o denli mi? Çok utanmışlar.” diye bağırarak reaksiyon gösterip duruşma salonunu terk etti.

“PİŞMANIM”

S.D. ise savunmasında pişman olduğunu söylemiş oldu. D., “Önceki savunmalarımı tekrar ederim, yaşanan bu olaylardan dolayı pişmanım. Benim savunmalarım içinde hiç bir çelişki yok. Müştekinin beyanlarını kabul etmiyorum. Tahliyemi talep ediyorum.” dedi.

“6 GÜNDÜR TANIDIĞIM KİŞİ İÇİN BU ÜSLUP İŞLERE GİRMEM”

Suçlamaları kabul etmeyen T.D. de savunmasında, “Müşteki D.’yi tanımam. S.’yi 6 gündür tanıyorum. 6 gündür tanıdığım bir kişi için bu şekil işlere girmem. Suçlamaları kabul etmiyorum. Pişmanım. Tahliyemi talep ediyorum.” dedi.

Savunmalarının akabinde mahkeme heyeti, D.A.’nın yüzünde kalıcı bir iz, olup olmadığının belirlenmesi için İsimli Tıp Kurumu’ndan sıhhat raporu istedi. Heyet, belgedeki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

KAYNAK: DHA