Semedov
New member
Tokyo Olimpiyatları’nda boksta Türkiye tarihinde birinci altın madalyayı kazanan Busenaz Sürmeneli, antrenörü Cahit Süme’ye yönelik toplumsal medyadaki tenkitler karşısında şaşkınlığını lisana getirdi.
Antrenör Cahit Süme’nin bir televizyon programında verdiği röportaj sırasında altın madalyayı boynuna takması eleştirilmesine yol açarken hakkında toplumsal medyada berbat sözler kullanıldı.
‘BÜYÜK EMEKLERLE YETİŞTİREN BU BÜYÜK DENEYİME BİRAZ SAYGI’
Olimpiyat şampiyonu boksörümüz Sürmeneli Twitter’dan yaptığı bir paylaşımla o tenkitlere karşılık verdi:
“Burada yazılanları şaşkınlıkla okudum nitekim lütfen sakin olun, fazlaca berbat sözler var maalesef… Hocamın madalyayı elimden zorla alıp boynuna taktığını mı düşünüyorsunuz? Yapmayın nitekim. 13 yılda beni büyük emeklerle yetiştiren bu büyük deneyime biraz hürmet.”
Antrenör Cahit Süme’nin bir televizyon programında verdiği röportaj sırasında altın madalyayı boynuna takması eleştirilmesine yol açarken hakkında toplumsal medyada berbat sözler kullanıldı.
‘BÜYÜK EMEKLERLE YETİŞTİREN BU BÜYÜK DENEYİME BİRAZ SAYGI’
Olimpiyat şampiyonu boksörümüz Sürmeneli Twitter’dan yaptığı bir paylaşımla o tenkitlere karşılık verdi:
“Burada yazılanları şaşkınlıkla okudum nitekim lütfen sakin olun, fazlaca berbat sözler var maalesef… Hocamın madalyayı elimden zorla alıp boynuna taktığını mı düşünüyorsunuz? Yapmayın nitekim. 13 yılda beni büyük emeklerle yetiştiren bu büyük deneyime biraz hürmet.”
Burada yazılanları hayretle okudum gerçekten lütfen sakin olun, çok çirkin ifadeler var maalesef… Hocamın madalyayı elimden zorla alıp boynuna taktığını mı düşünüyorsunuz? Yapmayın gerçekten. 13 yılda beni büyük emeklerle yetiştiren bu büyük tecrübeye biraz saygıhttps://t.co/VTtiTqxORP
— Busenaz Sürmeneli (@busenazsurmneli) August 7, 2021