Nesibe Aydın Bayan Basketbol Kadrosu öğrencilerle buluştu

Semedov

New member
Önümüzdeki dönem Euro Cup’ta gayret edecek olan Nesibe Aydın Bayan Basketbol Kadrosu, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, yeni eğitim-öğretim yılı için muvaffakiyetler diledi.

Nesibe Aydın Okulları Lideri Mirkan Aydın, bu sene iki kulvarda da uğraş edeceklerine vurgu yaparak, “Geçen sene ekibimiz gerçekten uygun bir uğraş verdi. Salgınla ilgili şartlar bizi zorlamıştı lakin biz hem kurumumuzun kültürü itibariyle tıpkı vakitte spora bakış açımız itibariyle epey çalışan, en disiplinli olan kadro olma hedefindeydik. Bu sene de o kültürümüzü devam ettirmek işitiyoruz. Disiplinli, koşan, çalışan, çaba eden, en düzgünü için zorlayan grup manzaramızı daima alanda görmek istiyoruz. Bu sene iki kulvarda yarışacağız. Türkiye’de lig ve federasyon kupasının peşinde olacağız. birebir vakitte bu sene birinci defa deneyimleyeceğimiz Euro Cup uğraşı ortasında olacağız. İkisinde de hedefimiz üst sıralarda olmak. Hem Avrupa’da tıpkı vakitte Türkiye’de. Bu alışılmış ki geniş bir takım altyapısı gerektiriyor. Bizi bu amacımıza taşıyacak atletlerle da anlaşmalarımızı yaptık. Yaklaşık bir aydır ağır bir biçimde yeni dönem çalışmalarını sürdürüyor. Birkaç gün ortasında hazırlık maçlarına da başlayacağız. Çeyrek Final görmek istiyoruz. Daha üst düzeyler de niye olmasın. Birinci defa deneyimleyeceğimiz için tezli konuşmak istemiyorum. Devam eden dönemlerde gerek Euro Cup gerekse Euro Lig olsun evvela oralarda yer almak, daha sonrasında da Türkiye’yi muvaffakiyetle temsil edecek bir kulüp olmayı istiyoruz” dedi.

ERMAN OKERMAN: SIKINTI BİR DÖNEM BİZİ BEKLEYECEK

Hem Türkiye Ligi’nde tıpkı vakitte Avrupa Kupası’nda uğraş edeceklerinin altını çizen Nesibe Aydın Basketbol Grubu Antrenörü Erman Okerman, “Bu sene bizi daha güç bir dönem bekleyecek. İster istemez bizim karşımıza çıkan tüm rakipler geçen yılın üçüncüsü ile oynadığını bilerek çıkacaklar alana. Geçen yılki Türkiye Ligi değişikti, bu yılki lig değişik. Bence bu sene bizi daha sıkıntı bir Türkiye Ligi bekliyor. Bunun yanı sıra Avrupa Kupası gayemiz de var. Bu bizi fazlaca heyecanlandırıyor. Yalnızca Avrupa Kupasını düşünemeyiz, Türkiye Ligi ile ikisini birlikte götürmek zorundayız. Avrupa’da oynamak vakit zaman Türkiye Ligi’nde zorlandığımız günlere niye olacaktır. Bizde ona bakılırsa takım kurduk. Ümit ediyorum geçen yılki başarımızın üzerine koyarak herkesi şaşırtan bir başarıyı elde etmek istiyoruz” diye konuştu.

MERVE UYGÜL: TÜRKİYE’Yİ EN YETERLİ FORMDA TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

Geçen yılki başarılı grafiği devam ettirmek istediklerini vurgulayan kadro kaptanı Merve Uygül kelamlarını şu biçimde sürdürdü:

“Geçen sene fazlaca başarılı bir grafik çizmiştik. Artık Türkiye Ligi’nde geçen sene çizdiğimiz başarılı grafiğin altında kalmamak istiyoruz. Üzerine daha fazla muvaffakiyet koymak istiyoruz. Bunun yanında da Nesibe Aydın Basketbol Kulübü’nü en düzgün biçimde temsil edip Türkiye’yi de en âlâ biçimde temsil etmek istiyoruz.”

Aktifliğin akabinde Bayan Basketbol Ekibi, teknik takım ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.