“Mücadeleye hazırım…”

Semedov

New member
Kulübün Gaziemir’deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında birinci yarıyı değerlendirip, ikinci devre öncesi kıymetli iletiler veren deneyimli çalıştırıcı, “Bu çaba hiç bir devirde korkaklar ve fareler sınıfında olmadı. Daima üst seviyede aslanlar sınıfında gayret ettim ve buna devam ediyorum” diye konuştu.

Altay’a 15 yaşında futbolcu olarak geldiğini, hala kulübün bir taraftarı da olduğunu söz eden Denizli, “Taraftarımızın üzüldüğü maçlar oldu fakat unutmayın ki ben de bu grubun bir taraftarıyım. Oturduğum koltuğun ismi ne olursa olsun benim için fark etmez. Burada yaşadıklarım benim için epey farklı boyutta. Topluluğun neler beklediğini biliyoruz. Rakiplerin 1 futbolcuya ödediği bonservis fiyatıyla 1 kadro kurmuşuz. Grafiğimizdeki iniş bizi asla ümitsizliğe sevk etmez. Futbol çaba, hırs ve inat oyunudur. Çok fazla alternatifi olan bir kadro olmadığımız için ikinci yarıya zorluklar içerisinde başlayacağız. Bunlar bizi yıldırır mı asla yıldırmaz” yorumu yaptı.

TRANSFER TAHTASI KAPALI

Lider Özgür Ekmekçioğlu ile uzun bir toplantı yaptıklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, “Transfer tahtamız kapalı lakin liderimiz bunu bir aksilik çıkmazsa transfer dönemi başlamadan bertaraf edecek. şayet olmazsa karalar mı bağlayacağız hayır. Kan kusarız kızılcık şerbeti içtik deriz. Bize yürüdüğü yolda inancını kaybetmeyen, Altay’ın ne olduğunu bilen futbolcu lazım” biçiminde konuştu. Bir maçta saha kenarında mide kanaması geçirdiğini fakat bunu aşikâr etmediğini kaydeden Mustafa Denizli, “Yaşadığımız bu topluluk için tüm bedenimizde ortaya koymaya hazır olduk. Futbolcularımın da buna inanmasını, bunu yaşamasını istiyorum. Her şeyini bu kulüp için ortaya koyacak, kendini ikinci plana koyacak futbolculara gereksinimim var” iletisi verdi.

FİKSTÜR AVANTAJI BİZDE

Dönemin ikinci yarısında puan tablosunda altlarında yer alan ve yakın puanda oldukları gruplarla İzmir’de karşılaşacaklarını belirten Mustafa Denizli, “Bunları güzel kıymetlendirmek lazım. En makûs devirde tablo bu ise biz daha evvel neler yapabileceğimizi gösterdik. Taraftarımız da bu kadrodan şad olduğunu tekraren gösterdi. Bu kulübün isminin önünde büyük sıfatı var, rastgele alınmış bir sıfat değil. Burası benim kulübüm değil, meskenim. Bu taraftar bu kadrodan hiç bir biçimde dayanağını esirgemesin. Hayattaki en büyük sevinci ekibin başarılı bir grafiğe ulaşması ve adımı taşıyan konutumuzda galibiyetle tanışmamız olacaktır” diye konuştu.

KAYSERİSPOR DEPLASMANINDA EKSİK ÇOK

Altay, 9 Ocak’ta deplasmanda Yukatel Kayserispor’la oynayacağı ikinci yarının birinci maçında eksik grubuyla uğraş edecek. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan stoper Murat ile İbrahim, sarı kart cezalısı Pinares ve kırmızı kart cezalısı Cebrail forma giyemeyecek. Ulusal gruplara davet edilen Gabonlu Poko ve Mısırlı Rayan’ın da ligde bakılırsav almasının sıkıntı olduğu açıklandı.