Mehmet Ali Dim'in tedavisi tamamlandı: İğneli Fıçı'nın bu haftaki konuğu Prof. Dr. Haluk Erdoğan

Semerkant

Global Mod
Global Mod
KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı ve DİM Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim'in koronavirüs tedavi süreci tamamlandı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından bir açıklama yapan Dim, "Kovid-19 tedavim bugün sona erdi. Çok şükür semptomlarım minimize oldu. Kendimi iyi hissediyorum. İlaçlardan ziyade, en büyük destek; hiç eksilmeyen ilgi, moral ve motivasyonlarıyla dostlarımdan geldi. Rabbim onların eksikliğini göstermesin. Ve pazartesi işbaşı. Konumuz Kovid-19" ifadelerini kullandı.İĞNELİ FIÇI'NIN KONUĞU PROF. DR. ERDOĞAN Duayen Gazeteci Mehmet Ali Dim, bugün mesaiye dönecek. Alanya'nın yeni nesil televizyon kanalı DİM TV'nin bir pazartesi akşamı klasiği olan İğneli Fıçı'da Mehmet Ali Dim'in konuğu ALKÜ Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Erdoğan olacak. Saat 19.30'da başlayacak canlı yayında " Covid-19 nasıl bir virüs? Nasıl korunmalıyız? Virüs tedavisinde yeni yöntemler nelerdir? Hafif geçirmek için neler yapılmalı? Aşı yaptırmalı mıyız? Kimler risk altında?" gibi hayati sorular yanıt bulacak. ( HABER MERKEZİ)

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.