Muhendis
New member
LG Electronics (LG), Ultra Geniş Monitör serisinden LG 29WP60G ile, 29″ Ultra Geniş FHD (2560 x 1080) IPS Ekran, HDR10 ile sRGB %99 Renk Gamı, USB Type-C Kontağı, AMD FreeSync
MBR ile 1ms karşılık müddeti ve 3 taraflı kenarlıksız sayılabilecek ekranı ile kullanıcılara, geniş çalışma ve oyun alanı sağlıyor. bu biçimdelikle LG Ultra Geniş 29WP60G kullanıcıları, ister içerik oluştursunlar, ister oyun oynasınlar, ekranlarına dalıp yaptıkları işle bütünleşebiliyorlar. Ekstra geniş 21:9 IPS ekran yardımıyla panoramik görünüm ve geniş açılarda gerçek renk doğruluğu sunan LG 29WP60G hem de daha kolay oldukcalu bakılırsav tecrübesi, uygulamalar içinde süratle geçiş ve tam, manisiz bir görünümün sağlıyor.
Meskenden Çalışma ve Eğitim İçin Ülkü
21:9 en uzunluk oranı ile FHD çözünürlüklü ekranlarda yüzde 33 daha fazla ekran alanı sunan LG UltraWide 29WP60G, hem meskenden çalışan tıpkı vakitte konuttan eğitim nazarann / eğitim verenler için ülkü tahlil sunuyor. Kullanıcılar, geniş ekran yardımıyla, daha büyük gereçleri ve daha fazla iştirakçiyi görüntüleyerek web seminerlerinden ya da toplantılarından daha fazla randıman elde edebiliyorlar. Rapor ve sunumları farklı bir sekme açmadan birebir ekranda yan yana görüntüleyerek kolay çalışma ortamı yaratabiliyorlar. Öğretmen ya da öğrenciler ise, ders kitaplarını, dersleri, konuşmaları ve aramaları tek bir görünümde kolay kolay yönetebiliyor ve geniş ekranlarını harika bir çevrimiçi sınıfa dönüştürebiliyorlar.
Kusursuz İmaj Keyfi
HDR10, sRGB %99 Renk Gamı ile, daha dinamik bir görsel daldırma tecrübesi ve HDR içeriğinin gelişmiş rengi için fotoğraf kalitesini yükseltiyor. bu biçimdelikle renk ve parklaklıkta kıymetli bir fark yaratıyor.
Oyuncular İçin de Ülkü
Sunduğu geniş ve panoramik manzara ile oyuncular için de ülkü olan LG 29WP60G, 1 ms reaksiyon mühleti ile kullanıcıların süratli aksiyon almalarını, manileri ve rakipleri neredeyse gerçek vakitli olarak görmelerini sağlıyor. AMD FreeSync
teknolojisi ile oyuncular, yüksek çözünürlüklü ve süratli tempolu oyunlarda, ekran takılması ya da yırtılması olmadan kesintisiz, akıcı hareket tecrübesi yaşıyor. Ayrıyeten oyuncular, oyun modu ile rastgele bir oyun için özel ayarlar kullanarak tecrübelerini şahsileştirebiliyorlar. Dinamik Hareket Senkronizasyonu ise, en az giriş gecikmesi ile oyun düzeyini profesyonel bir seviyeye çıkartıyor. Monitör siyah dengeleme özelliğiyle de, gelişmiş görüş sunuyor.
Kolay Temas
LG 29WP60G, USB Type-C
ilişki noktasına sahip ve DisplayPort Alt Modunu destekliyor. Manzara, yalnızca bir USB Type-C
kablosu kullanılarak, özel ekran kabloları yahut faal adaptörler olmadan harici bir monitöre aktarılabiliyor.
LG 29WP60G’de ayrıyeten, göz yorgunluğunu azaltmak için mavi ışığı azaltan Reader Modu da bulunuyor. Flicker Safe ise, ekrandaki görünmez titremeyi azaltıyor ve gözler için rahat bir çalışma ortamı sağlıyor.
Hibya Haber Ajansı
Meskenden Çalışma ve Eğitim İçin Ülkü
21:9 en uzunluk oranı ile FHD çözünürlüklü ekranlarda yüzde 33 daha fazla ekran alanı sunan LG UltraWide 29WP60G, hem meskenden çalışan tıpkı vakitte konuttan eğitim nazarann / eğitim verenler için ülkü tahlil sunuyor. Kullanıcılar, geniş ekran yardımıyla, daha büyük gereçleri ve daha fazla iştirakçiyi görüntüleyerek web seminerlerinden ya da toplantılarından daha fazla randıman elde edebiliyorlar. Rapor ve sunumları farklı bir sekme açmadan birebir ekranda yan yana görüntüleyerek kolay çalışma ortamı yaratabiliyorlar. Öğretmen ya da öğrenciler ise, ders kitaplarını, dersleri, konuşmaları ve aramaları tek bir görünümde kolay kolay yönetebiliyor ve geniş ekranlarını harika bir çevrimiçi sınıfa dönüştürebiliyorlar.
Kusursuz İmaj Keyfi
HDR10, sRGB %99 Renk Gamı ile, daha dinamik bir görsel daldırma tecrübesi ve HDR içeriğinin gelişmiş rengi için fotoğraf kalitesini yükseltiyor. bu biçimdelikle renk ve parklaklıkta kıymetli bir fark yaratıyor.
Oyuncular İçin de Ülkü
Sunduğu geniş ve panoramik manzara ile oyuncular için de ülkü olan LG 29WP60G, 1 ms reaksiyon mühleti ile kullanıcıların süratli aksiyon almalarını, manileri ve rakipleri neredeyse gerçek vakitli olarak görmelerini sağlıyor. AMD FreeSync
Kolay Temas
LG 29WP60G, USB Type-C
LG 29WP60G’de ayrıyeten, göz yorgunluğunu azaltmak için mavi ışığı azaltan Reader Modu da bulunuyor. Flicker Safe ise, ekrandaki görünmez titremeyi azaltıyor ve gözler için rahat bir çalışma ortamı sağlıyor.
Hibya Haber Ajansı