Kerem Bursin Kimdir? Kerem Bürsin'in Biyografisi

Semerkant

Global Mod
Global Mod
Kerem Bursin’in HayatıKerem Bursin, 4 Haziran 1987 tarihinde hayata İstanbul’da gözünü açmıştır. Bir tane ablası vardır. Babasının işinden dolayı İskoçya, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikler, Türkiye, Malezya ve ABD ülkelerinde yaşamıştır. Kerem Bursin’in Elle dergisi ile yaptığı bir röportajında yurt dışındaki hayatından böyle bahsetmiştir. Los Angeles'ta da çok mutluydum. Ancak diyelim ki “audition”a (oyuncu seçimine) gidiyorum. Amerikalı gibi konuşuyorum; ama “Ben Kerem Bürsin” diyorum, herkes şaşırıyor. Türk olmama da şaşırıyorlar. Her seferinde Türkiye muhabbeti başlıyor. Yanlış anlaşılmasın, Türk olmam onlara farklı ve cazip de geliyor. Ama ilk soruları “Peki Türkiye'de ne yaptın? Hangi projelerde rol aldın?” oluyordu. Yok diyorum, ben hep buradaydım. Burada okudum, yaşadım... O anda sihir bozuluyor yani ilgileri azalıyor. Çünkü Los Angeles'ta o kadar çok oyuncu var ki; hepsi yetenekli, hepsi yakışıklı. Yedi milyon kişilik sektörden bahsediyoruz. Hep farklılık arıyorlar. Yoksa benim de en büyük hayalimdi Hollywood'daki Türk oyuncu olmak. Kerem Bursin'in Oyunculuk Hayatı2002 senesinde Kerem Bursin 15 yaşında iken Amerika’ya taşındı ve Texas’ta yaşamaya başladı. Lise zamanlarında arkadaşlarıyla beraber bir Rock müzik grubunu kurdu. Teksas’ta birden fazla konser verdi. Liseyi bitirdikten sonra üniversitede eğitim almak amacıyla Boston’a taşındı. Emerson College’da oyunculuk dalında eğitim gördü. Üniversiteden mezun olduktan sonra ise Los Angeles’a yerleşti ve oyunculuk kariyerine orada başladı. Bu yaşantısını sürdürürken her yaz Türkiye’ye anneannesi için gelmeyi de ihmal etmedi. Kerem Bursin¸Carolyn Pickman ve Eric Morris’ten 2 sene boyunca oyunculuk eğitimi aldı. Ardından kuzeninin düğünü için Türkiye’ye gelen Bursin, Gaye Sökmen ile tanıştı. Ardından Gaye Sökmen Ajans ile anlaşma yaparak Türkiye’ye dönüp oyunculuk yapmaya başladı. 2 Temmuz 2013’te “Güneşi Beklerken” isimli dizide başrolde yer aldı. Emre Kınay ve Hande Doğandemir ile oynadığı bu dizi kısa sürede çok izlendi ve başarıya kavuştu. 2014 senesinde ise Çağan Irmak’ın yönettiği “Unutursam Fısılda” adlı sinema filminde Mehmet Günsür, Hümeyra, Farah Zeynep Abdullah gibi isimler ile başrolü paylaştı. 2015 yılında ise ”Mavi Jeans” markasının reklam yüzü oldu. Film ve Dizileri2006 - Rozar Man 2006 - Thursday 2007 - The Architec 2008 - Killian 2010 - Sharktopus 2010 - Kiss of Death 2013 - The Living Dead 2013 - Palace of the Damned 2013 – (dizi) Güneşi Beklerken 2014 - Unutursam Fısılda 2014 – (dizi) Şeref Meselesi

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.