Kamburoğlu : 'Ekonomiyi destekleyeceğiz'

Semerkant

Global Mod
Global Mod
ALANYA Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (ALSİAD) 12. Olağan Genel Kurulu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) meclis salonunda gerçekleşti. Genel kurulda 12. Dönem Yönetim Kurulu ve dernek organları seçimi yapıldı. Yapılan açık oylamada, ALTSO Başkan Yardımcısı da olan Kamburoğlu Ticaret sahibi Ali Kamburoğlu, ALSİAD'ın 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Kamburoğlu, yönetim kuruluna ve üyelere verdikleri destek için teşekkür etti. Ekonomik ve ticari hayatın her yönüyle geliştirilmesini desteklemek için elinden geleni yapacağını belirten Kamburoğlu "2000 yılında kurulan Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin 20 Mart 2021 Cumartesi günü yapılan genel kurulunda üyelerimiz tarafından yeni yönetimde başkan olarak seçildim. Yeni yönetimde inşaat, emlak, turizm, ticaret, hukuk, mimarlık ve tarım gibi farklı sektörlerden arkadaşlarımız bulunuyor. Amacımız, bizden önce görev almış arkadaşlarımızın bıraktığı yerden, daha üst seviyelere ulaştırmak için gayretle çalışacağız. Aynı zamanda ekonomik ve ticari hayatın her yönüyle geliştirilmesini desteklemek için üyelerimiz ile kurumlar arasında bağ kuracağız. Ben yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza ve bana göstermiş oldukları teveccüh ve destek için tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi. (ŞERİFE ÇOBAN)

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.