Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Serdar A, tüm kadınlardan özür diledi. GÖZALTINA ALINIP BIRAKILDIBüyük tepki çeken sözlerin ardından Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, suçluyu övdüğü gerekçesiyle Serdar A'yı gözaltına aldı. Serdar A, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Serdar A. 'İşlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen övme' suçundan hakkında işlem yapıldıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 'TÜRK KADINLARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM'Serdar A, serbest kaldıktan sonra gazetecilere açıklamada bulundu. Besat D'nin kadın cinayeti işlediğinden haberi olmadığını ve üzgün olduğunu söyleyen Serdar A, "Başka işlemler için adliyedeydim. Kendisiyle karşılaştığımda istem dışı o lafları söyledim. Bütün Türk kadınlarından özür diliyorum. Adliyeye geldim, tesadüf oldu, kendisinin de duruşması varmış. Ben de kendisini daha öncesinden tanıdığımdan dolayı istem dışı laf söyledim. Yıllardır tanıdığımdan dolayı ağzımdan öyle bir kelime çıktı. İşlediği cinayetten haberim yoktu. Kadınlardan özür dilerim" dedi. ( HABER MERKEZİ)
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.