İstek Çalımbay: “Defansa yakışmayacak goller yedik”

Semedov

New member
Demir Küme Sivasspor Teknik Yöneticisi İstek Çalımbay, “Benim en hayli üzüldüğüm şey yediğimiz goller. Defansımıza yakışmayacak goller yedik” dedi. Yukatel Kayserispor Teknik Yöneticisi Hikmet Karaman ise “Özellikle birinci 25 dakika 3-0’lık skoru yakalayıp, oyunu denetim etmek hayli kıymetliydi. Oyuncularımı kutluyorum” sözlerini kullandı.

Spor Toto Muhteşem Ligin 19’uncu haftasında Yukatel Kayserispor, alanında karşılaştığı Demir Küme Sivasspor’u 3-0 yendi. Müsabaka daha sonrası açıklamalarda bulunan Demir Küme Sivasspor Teknik Yöneticisi İstek Çalımbay, “Benim en epeyce üzüldüğüm şey yediğimiz goller. Defansımıza yakışmayacak goller yedik. Şimdiye kadar bu biçimde bir şey yaşamadık. Bundan dolayı Kayserispor’a itimat geldi. Birinci yarı bittikten daha sonra değişikliklerimizi yaptık. Katiyen bu maçtan ders çıkarmak gerekiyor. İkinci yarıda yeterli oynadık. Net konum vermedik. Bir de eksiklerin olması bizim zahmet yaşamamıza niye oldu. bu biçimde goller yememiz gerekiyordu. Buna hayli üzüldüm” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA ÇALIŞARAK BAKACAĞIZ”

Ekibe destek yapacaklarını söyleyen Çalımbay, “Transfer mecbur yapmak zorundayız. Bugün birtakım arkadaşlarımızdan beklediğimiz randımanı alamdık. Birinci yarı bitti. Önümüzdeki maçlara çalışarak bakacağız. Kendimizi daha yeterli hazırlayıp bakılırsaceğiz” sözlerini kullandı.

HİKMET KARAMAN: OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Yukatel Kayserispor Teknik Yöneticisi Hikmet Karaman ise “3-0 net bir sonuç. Bilhassa birinci 25 dakika 3-0’lık skoru yakalayıp, oyunu denetim etmek hayli kıymetliydi. Oyuncularımı kutluyorum. Oyunumuzdan taviz vermedik. Taraftarlarımız inanılmaz derecede takviyeleriyle 12’nci adam olduklarını gösterdiler. Aslında geçen haftada oynadığımız deplasmanda da güzel bir oyun vardı. Orada 2-2’lik birliktelikle geldik. Taraftar bizden üstlere oynayan bir kadro olmamızı istiyor. Transfer devrinde gayemizi ortaya koymalıyız” formunda konuştu.

“BİZİ ÇOK SIKIŞIK BİR PROGRAM BEKLİYOR”

Yakın vakitte kıymetli maçların olduğunu kaydeden Karaman, şöyleki konuştu: “Bugün iki stoperimiz olmadan oynadık. Grubumla bir arada eldeki takıma nazaran ne yaptığımızı hayli düzgün biliyoruz. Üstleri hedefliyorsak nokta transferler yapmak durumundayız. Transfer kıymetli. Bilindik transfer olması da gerekiyor. 2 yıldır kulübümüze gelip giden oyuncuları biliyorsunuz. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Taraftarlarımıza epey teşekkür ediyoruz. 30 Aralık’ta kupa maçımız var. Yabancı oyuncular müsaade istiyor. Brezilya’ya, Gana’ya gidecek oyuncular var. Yerliler de müsaade istiyor. 9 Ocak’ta birinci maçımızı Altay ile oynayacağız. Bu gruba ne vakit dinlenme vereceğiz? ötürüsıyla oyuncularımızı ve bizi epey sıkışık bir program bekliyor. birebir vakitte transfer periyodunda Afrika kupasına gidecek oyuncular var. Ben ligin ikinci yarısına yeni transfer oyuncularımla başlamak isterim.”