İBB’nin fonladığı fenomen hesaplara ne oldu? Balıkçı buluşmasında patladılar…
Fonlanan hesapların balıkçı restoranındaki İmamoğlu ve büyükleçi buluşmasına ait kamuoyunu yanılttığını ve bu hesapların palavrasına birden fazla muhalif gazetecinin de ortak olduğunu söylemiş oldu.
İşte Keskin Kalem’in yazısı:
Şimdiiiii…
Gelin İmamoğlu’nun İstanbul karla boğuşurken İngiliz elçiyle Balıkçı Kahraman’da yemek yediğinin ortaya çıkmasının akabinde oluşan tabloya bakalım.
O gün ne oldu?
Yemek yeme argümanları sirkülasyona girmiş…
Murat Ongun belirli ki İsviçre’de tatilde…
İmamoğlu ağzını bile açmıyor.
Bu bir iftira diyen yok, evet doğrudur diyen de…
Ama o da nesi?
İmamoğlu’dan fazlaca İmamoğlu’cu bir epey hesap bir anda savunmaya geçiyor.
Ters.com isimli internet sitesi ‘fotoğraf eski’ diyor.
Bu hesaplar da başlıyorlar bilgiyi yaymaya…
İmamoğlu daha kendini savunmadan körü körüne savunan binlerce hesap ortalıkta…
Evvelki yazımda belirttiğim gibi kimi gazeteci, kimi yer işletmecisi, kimi toplumsal medya fenomeni.
Artık kim olduklarını az epey anlamışsınızdır.
Ongun’un medya bütçesinden fonladığı bu grup, Ongun tatildeyken, İmamoğlu ismine tüm kamuoyunu yanılttılar.
Aklı başında olan bir sürü samimi muhalif gazeteci de bunların peşine takıldı.
Sonuç:
HÜSRAN.
Rezil Kabataş palavrasıyla kıyaslanan bu hadisenin palavra olduğuna o denli bir inandırılmıştı ki herkes…
‘Yahu bi durun’ diyen çıkmadı.
Yemeğe gidilir mi?
Gidilmez mi?
Bu etik midir?
Kendi fikirlerim var ancak yeri değil artık söylemeyeceğim.
Ama ezeli ve ebedi bir gazeteci olarak diyeceğim şey şu: Bu bir bağlantı hezimetidir.
Büyük bir sırrı saklarmış üzere susmak,
insanları karanlıkta bırakmak,
trol hesapları devreye sokmak,
herkesi yanlış yönlendirmek…
Kusura bakmayın o fazlaca eleştirdiğiniz hükümetin toplumsal medya tesir taktikleri bunlar.
İmamoğlu, Ongun ve irtibat grupları, bu skandalın daha küçüklerini daha evvel yaşadı.
Lakin muhalif kesim kendilerine o denli bir kredi açmıştı ki, hepsini başlarından savuşturdular.
O skandalların üzerine yatılmasının özgüveni İmamoğlu-Ongun takımını bu günlere getirdi.
Bu ülkede milyonlarca insan umudunu muhalefete bağlamış durumda…
Ben daima burada çuvaldızı kendimize batırıyorum, en sert tenkitleri kendi mahallemize yapıyorum.
niye?
Bu gidişatla ne ülkeyi ne de medyayı yönetmeye talip olunamayacağını görüyorum da ondan!
Abuk subuk hesapları fonlayarak, saçma sapan algılar oluşturularak çıkılan yolda, İmamoğlu hem kendine tıpkı vakitte CHP’ye büyük darbe vurdu.
Geçmiş olsun.
Ayrıyeten bir danışmanın, belediye liderinden daha ön planda olduğu bir hadiseyi da birinci sefer görüyorum.
İmamoğlu ortada yokken Ongun kanal kanal geziyor, açıklamalar yapıyor.
Bu yol, yol değildir.
Murat Ağırel’e çağrı…
Yoldaşlar, İmamoğlu meselesinde gazeteci sevgili Murat Ağırel’e başka bir başlık açmak istedim.
Malum, İmamoğlu’nun hakikaten o yemeği yediğini ortaya çıkaran ve bilgi kirliliğine son veren Ağırel’di.
Ancak her şartta gazetecilik yapmasının bedeli ne oldu?
Eleştirildi.
Bilhassa de İBB’nin fonladığı yerler tarafınca.
Bunun başında da OdaTV geliyor.
Yok vakti mı, yok yeri mi…
Doğal ki vakti ve yeri.
Ağırel gazetecilik yaparak milyonlarca insanın amiyane tabirle keriz yerine koyulmasına mani olmuştur.
Uygun de etmiştir.
Her türlü palavrayla iktidar yoluna çıkmak, tabansız bir kuyudur.
Ağırel’le ilgili daha evvel de yazdım.
SBK konusunda.
Kendisi tutuklu işadamı Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan gazetecilerin listesine ulaştığını söylemiş, hepsini açıklayacağım demişti.
Olmadı…
Eminim bir sebebi vardır.
Ortaya tahminen birileri girmiştir.
Ammaa ben çağrımı bir dahaleyeyim:
LÜTFEN O LİSTEYİ AÇIKLAYIN DA HERKES KİMİN NE OLDUĞUNU GÖRSÜN.
Fonlanan hesapların balıkçı restoranındaki İmamoğlu ve büyükleçi buluşmasına ait kamuoyunu yanılttığını ve bu hesapların palavrasına birden fazla muhalif gazetecinin de ortak olduğunu söylemiş oldu.
İşte Keskin Kalem’in yazısı:
Şimdiiiii…
Gelin İmamoğlu’nun İstanbul karla boğuşurken İngiliz elçiyle Balıkçı Kahraman’da yemek yediğinin ortaya çıkmasının akabinde oluşan tabloya bakalım.
O gün ne oldu?
Yemek yeme argümanları sirkülasyona girmiş…
Murat Ongun belirli ki İsviçre’de tatilde…
İmamoğlu ağzını bile açmıyor.
Bu bir iftira diyen yok, evet doğrudur diyen de…
Ama o da nesi?
İmamoğlu’dan fazlaca İmamoğlu’cu bir epey hesap bir anda savunmaya geçiyor.
Ters.com isimli internet sitesi ‘fotoğraf eski’ diyor.
Bu hesaplar da başlıyorlar bilgiyi yaymaya…
İmamoğlu daha kendini savunmadan körü körüne savunan binlerce hesap ortalıkta…
Evvelki yazımda belirttiğim gibi kimi gazeteci, kimi yer işletmecisi, kimi toplumsal medya fenomeni.
Artık kim olduklarını az epey anlamışsınızdır.
Ongun’un medya bütçesinden fonladığı bu grup, Ongun tatildeyken, İmamoğlu ismine tüm kamuoyunu yanılttılar.
Aklı başında olan bir sürü samimi muhalif gazeteci de bunların peşine takıldı.
Sonuç:
HÜSRAN.
Rezil Kabataş palavrasıyla kıyaslanan bu hadisenin palavra olduğuna o denli bir inandırılmıştı ki herkes…
‘Yahu bi durun’ diyen çıkmadı.
Yemeğe gidilir mi?
Gidilmez mi?
Bu etik midir?
Kendi fikirlerim var ancak yeri değil artık söylemeyeceğim.
Ama ezeli ve ebedi bir gazeteci olarak diyeceğim şey şu: Bu bir bağlantı hezimetidir.
Büyük bir sırrı saklarmış üzere susmak,
insanları karanlıkta bırakmak,
trol hesapları devreye sokmak,
herkesi yanlış yönlendirmek…
Kusura bakmayın o fazlaca eleştirdiğiniz hükümetin toplumsal medya tesir taktikleri bunlar.
İmamoğlu, Ongun ve irtibat grupları, bu skandalın daha küçüklerini daha evvel yaşadı.
Lakin muhalif kesim kendilerine o denli bir kredi açmıştı ki, hepsini başlarından savuşturdular.
O skandalların üzerine yatılmasının özgüveni İmamoğlu-Ongun takımını bu günlere getirdi.
Bu ülkede milyonlarca insan umudunu muhalefete bağlamış durumda…
Ben daima burada çuvaldızı kendimize batırıyorum, en sert tenkitleri kendi mahallemize yapıyorum.
niye?
Bu gidişatla ne ülkeyi ne de medyayı yönetmeye talip olunamayacağını görüyorum da ondan!
Abuk subuk hesapları fonlayarak, saçma sapan algılar oluşturularak çıkılan yolda, İmamoğlu hem kendine tıpkı vakitte CHP’ye büyük darbe vurdu.
Geçmiş olsun.
Ayrıyeten bir danışmanın, belediye liderinden daha ön planda olduğu bir hadiseyi da birinci sefer görüyorum.
İmamoğlu ortada yokken Ongun kanal kanal geziyor, açıklamalar yapıyor.
Bu yol, yol değildir.
Murat Ağırel’e çağrı…
Yoldaşlar, İmamoğlu meselesinde gazeteci sevgili Murat Ağırel’e başka bir başlık açmak istedim.
Malum, İmamoğlu’nun hakikaten o yemeği yediğini ortaya çıkaran ve bilgi kirliliğine son veren Ağırel’di.
Ancak her şartta gazetecilik yapmasının bedeli ne oldu?
Eleştirildi.
Bilhassa de İBB’nin fonladığı yerler tarafınca.
Bunun başında da OdaTV geliyor.
Yok vakti mı, yok yeri mi…
Doğal ki vakti ve yeri.
Ağırel gazetecilik yaparak milyonlarca insanın amiyane tabirle keriz yerine koyulmasına mani olmuştur.
Uygun de etmiştir.
Her türlü palavrayla iktidar yoluna çıkmak, tabansız bir kuyudur.
Ağırel’le ilgili daha evvel de yazdım.
SBK konusunda.
Kendisi tutuklu işadamı Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan gazetecilerin listesine ulaştığını söylemiş, hepsini açıklayacağım demişti.
Olmadı…
Eminim bir sebebi vardır.
Ortaya tahminen birileri girmiştir.
Ammaa ben çağrımı bir dahaleyeyim:
LÜTFEN O LİSTEYİ AÇIKLAYIN DA HERKES KİMİN NE OLDUĞUNU GÖRSÜN.